

CEYLON OP HG LOVERS LEAP NUWARA ELIYA - ceai negru
Pe grădina din districtul Nuwara Eliya o priveste cel mai înalt vârf al Ceylonului. Și ce vede Pidurutalagala? Un peisaj pitoresc cu un climat temperat, fermierii harnici și femeile lor printre rânduri de ceai nesfârșite, case frumoase în vechiul stil frumos englezesc. Ceaiul din provincia centrală Ceylon nu poate altfel decat proaspăt și aromat!
Compoziție
Ceai negru Ceylon OP HG LOVERS LEAP NUWARA ELIYA 100%Infuzie și gustul ceaiului
Frunzele robuste de ceai de culoarea cuprului dau o infuzie portocalie închisă spre roșu. Gustul său este placut, proaspăt, natural si cu o atingere de citrice.
Originea ceaiului
Nuwara Elyia se află în munții din provincia centrală Ceylon (Sri Lanka). Acest stat insular din Asia de Sud-Est a fost înscris pe piețele mondiale, în principal prin plantații de ceai, palmierii de nucă de cocos și cauciuc. Elementele sale importante de export sunt, de asemenea, orez, manioc, cartofi dulci, trestie de zahăr, fructe și condimente. Calitatea înaltă a ceaiului negru de la Nuwara Elyia se datorează unui climat subtropical cu o temperatură medie anuală de 16 ° C.
Este adevărat că în timpul iernii temperatura poate scădea sub temperatura de congelare peste noapte, totuși, soarele tropical încălzește foarte repede aerul în timpul zilei. Ceaiul chinezesc (Camellia sinensis) a fost cultivat aici încă din timpul colonizării britanice în secolul al XIX-lea. După eșecuri cu cultivarea de cafea și scorțișoară atacate de ciuperca distructivă, englezii au început să stabilească în Ceylon grădini de ceai. Mulțumită lor, ceaiul negru din această destinație este unul dintre cele mai căutate în lumea de azi. Recoltarea are loc în întregime sub îndrumarea femeilor și a fetelor care plec pe plantații de ceai inaintea zorilor. Ceaiul este cules manual, inserate în coșuri mari de bambus și predate la ferma de procesare. Acolo, ceaiul intins pe site mari, vestejeste, se roostogoleste, răsuceste si pregatit pentru fermentare. Oxidarea naturală a enzimelor sub o temperatură și umiditatea strict controlate îi dă aroma, culoarea și gustul dorit. Ultimul pas al producției Ceylon OP HG Lovers Leap Nuwara Eliya este uscarea. De asemenea, cursul său este supus unui control atent. În cele din urmă, ceaiul este sortat și ambalat.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru

CEYLON FBOPF SP KOPPAAKANDA - ceai negru
