

CHINA KEEMUN CONGU - ceai negru
Doar superlative! Ceaiul de top chinezesc printre ceaiurile negre cu gust bogat, fructat si usor fumuriu. China Keemun Congu serveste bine pentru startul rapid de dimineata si depășeste oboseala de după-amiaza. Conține suficientă cofeină pentru a vă face ziua voastra o calatorie plină de energie explozivă. Din acest motiv se adaugă in amestecurile proeminente de ceaiuri negre clasice englezești. Și mirosul, este unul de lux!
Compoziție
Ceai negru China Keemun Congu 100%Infuzie și gustul ceaiului
China Keemun Congu coloreste apa foarte inchis. Infuzia de culoare roșu-maronie miroase dulce și plăcut picant. Gustul este plin, dulce, cu o atingere de fructe. Se spune că este posibil să gasim tonuri precum caisele sau coacăzul negru, altcineva gaseste aroma de caramel, cacao sau ciocolată. Pentru că este un ceai preparat prin prăjire, găsim o urmă de fum delicios. Amărăciunea atinge maximul, dar este binevenită la ceaiuri cu conținut ridicat de cofeină. Iubitorii de ceai care iubesc astrigenta, China Keemun Congu vor aprecia foarte mult.
Originea ceaiului
Anhui este o provincie din China de Est, renumită pentru producția de ceai de înaltă calitate. Se întinde între regiunile Jiangsu, Zhejiang, Jiangxi și Hubei, cu numeroase grădini de ceai celebre. Cele mai multe dintre ceaiurile Anhui sunt produse în regiunea de sud, unde munții nu sunt la fel de mari, iar climatul este favorabil pentru cultivarea plantelor de ceai. China Keemun ceai Cong numele reflectă regiunea din care provine (sau Keemun Quimen) și felul prelucrarii (Cong sau Gongfu - ceai necesită îndemânare).
Se recoltează din arbustii de ceai chinezești (Camellia sinensis). Deoarece cresc relativ înalte, frunzele lor sunt mici, dar foarte aromate și pline de beneficii pentru sănătate. Acestea sunt culese la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, primele doua frunze. Se lasa la ofilit - cel mai adesea sunt împrăștiați pe câmpuri cu sarme. După 10-20 ore la 20-24 ° C, se pierde aproximativ 30% umiditate. Urmeaza rularea, în cazul Chinei Keemun Congu se rulează manual. Aceasta va perturba pereții celulari și va începe fermentația dorită. Procesul de transformare a frunzelor verzi în fermentate inchise este ajutat de o umiditate ridicată a aerului. Aceasta este un proces foarte delicat, care trebuie verificat cu atenție. Depinde de gustul, puterea și aroma rezultată din ceai. În cele din urmă, frunzele sunt uscate. În China, se prăjeau în tigăi mari sau cuptoare încălzite. Din 100 kg de ceai proaspăt se pot produce 20 kg de ceai negru. Ultimul pas este sortarea după dimensiune. Tipurile de top sunt sortate manual.
Acest ceai este preparat în mai multe soiuri: Keemun Cong (prelucrate manual, frunze subtiri intacte), Keemun Mao Feng (frunzele sunt ușor răsucite, se recomandă infuzia lungă) Keemun Xin Ya (recoltată foarte devreme pentru a avea o amaraciune mai putina ) și Keemun Hao Ya (în general cea mai înaltă calitate a acestui ceai, conține muguri fini cu multe calități).
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
