

AFINE - CACTUS - ceai negru
Ceaiul negru în cea mai bună formă. Bunatatea dulceacrișoară din atelierul nostru vă va uimi imediat ce deschideți saculetul. L-am amestecat cu frunzele uimitoare a tufisurilor din Ceilon, fructe uscate de ger și flori de iasomie. Reimprospateaza nu numai cu mirosul, ci și cu gustul sau. Începeți ziua cu el sau prelungiți-va o după-amiază activă. Cu afine, ananas și ceai negru de pe insula, in care a fost prima plantație de ceai plantata în anul 1867.
Compoziție
Ceai negru Ceylon OP 1 83%, Ananas confiate (ananas, zahăr), Merișorul 1%, Floare de iasomie, Aroma de cactus 3%, AlbăstreaInfuzie și gustul ceaiului
Prima dată vă atrage mirosul - este excepțional de plăcut și răcoritor. Mirosul proaspăt intră prin căile respiratorii până la centrele reflexelor necondiționate, ridicați ceainicul și turnați automat prima dvs. ceașcă. Apoi îl cuprindeti în palmele voastre și energia penetrează corpul vostru de la rădăcinile părului până la picioare. Veți vedea, așa este ... După minunata infuzie vă veți bucura de o culoare frumoasă, portocaliu închis. Iar când beti, In gură se revarsă un gust tare și amar cu o aromă puternică urmată de afine și de un cactus dulce. Acest ceai este grozav pentru prepararea ceaiului cu gheață. Încercați-l în zilele fierbinți de vară, vă încurajează.
Originea ceaiului
Ceaiul negru vine din Ceylon (Sri Lanka), afine, iasomie și aroma naturală din EU. Prin combinarea lor am realizat că ceaiul de afine are un gust minunat, nu are urme de reziduuri chimice, nu irită stomacul și nu reacidează organismul.
Arbustii chinezesti (Camellia sinensis) cresc in Ceylon de la mijlocul secolului al XIX-lea. Au înlocuit copacii de cafea care au cedat epidemiei de rugină. Astăzi, ceaiul este cultivat și produs în șase regiuni. Ele sunt puse în partea de jos a mării și in dealurile înalte. Acestea sunt găzduite de o climă ușoară a insulei și umiditate ridicată a aerului. Recoltarea are loc de trei ori pe an. Frunzele de ceai sunt zdrobite în majoritatea cazurilor (ceaiul din ceylon este rar). Oxidarea lor este mai lungă decât cea a altor ceaiuri negre. Șaizeci la sută din producție se îndreaptă spre toată lumea. Ceaiul Ceylon Genuine este comercializat cu sigla Consiliului de Stat din Sri Lanka. Are un leu cu sabie și Ceylon Tea, simbol al calității. Acest ceai este o garanție de cea mai înaltă calitate, nu conține pesticide sau alte substanțe nedorite. Ceaiul trebuie să fie împachetat pe teritoriul Sri Lanka.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 9 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru

EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru
