

CEYLON FOP CANDYMAN KANDY - ceai negru
Oricine caută ceaiul negru cu o aromă de citrice, infuzia opalescenta de culoarea cuprului și plin de antioxidanți, tocmai la găsit! Să gustati Ceylon Candyman este ca și cum vă lasati dusi pe o insulă frumoasă din Oceanului Indian. Din ceaiul nostru veti simti rasuflarea pădurilor tropicale, munții înalți și recifele de corali. Ceylon Fop Candyman Kandy este excelent pentru un mic dejun lung sau gustări de după-amiaza.
Compoziție
Ceai negru Ceylon FOP Candyman Kandy 100%Istoria ceaiului
Ceaiul negru are o istorie interesantă in Ceylon (astăzi, Sri Lanka). Statul insular din Asia de Sud-Est a fost renumit pentru producția de scorțișoară și cafea până la mijlocul secolului al XIX-lea. Cu toate acestea, culturile lor au fost deseori distruse de tornadele tropicale și ciupercile de cafea. În 1824, primele ceaiuri chinezești au fost aduse în China de către britanici, iar în 1867 industria ceaiului sa născut în Ceylon. Locuitorii au descoperit repede că plantele lor de ceai crescute pe versanții dealurilor au proprietăți excepționale. După frunzele de ceai cu un gust și o culoare unică, dintr-o dată a fost un interes imens la nivel mondial. Ceylonul a devenit un furnizor important de ceai extraordinar de calitate.
Cu placere il savureaza englezii care il servesc în mod tradițional cu lapte, și spaniolii cu o bucată de lămâie la siesta de dupa masa. Ceylon Fop Candyman Kandy are frunze fine, crete cu straturi argintii si colorate. Este recoltat în februarie, martie sau august și septembrie. Gustul său depinde de regiunea din care provine. Ceaiul din provincia Kandy, de altfel primele plantaje vreodată de ceai din Ceylon, au o aromă ușoară de citrice și picant, dar gustul delicios, plin. Frunzele de ceai sunt selectate cu grijă și fermentate. Datorită acestui proces au un conținut crescut de cafeină .
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
