

CEYLON FBOPFEXSP NEW VITHANAKANDE - ceai negru
În apropiere de Ratnapura, legendarul oraș al pietrelor prețioase, toți iubitorii de ceaiuri negre din Ceylon își pot găsi propria comoară. Pe deal, în mijlocul pădurii, există o grădină de ceai New Vithanakande, care produce un ceai exclusiv și foarte rar, de cea mai înaltă calitate, a cărui armonie perfectă între aromă și gust vă va fermeca pur și simplu. Grădina de ceai produce doar o cantitate mică în fiecare an, reprezentând doar 1% din volumul total.
Compoziție
100%CULOAREA ȘI GUSTUL INFUZIEI
Acest ceai are o culoare pură, mai închisă de cupru, un gust plin condimentat și plăcut intens, cu finisaj fructat și o atingere dulce.
ORIGINEA CEAIULUI
Se spune că tot răul spre bine. Acest lucru este valabil și pentru iubitorii ceaiul din Sri Lanka și Ceylon. Când rugina a invadat plantațiile locale de cafea, cultivatorii au fost nevoiți în secolul al XIX-lea să se orienteze spre arbori de ceai, și a apărut un fenomen între ceaiurile negre.
În anul 1940, a fost înființată celebra grădină de ceai New Vithanakande Tea Factory, situată într-un mediu frumos de natură pură în zona Dimbula. Datorită locației sale, produce așa-numitele ceaiuri „high grown”, ceea ce înseamnă că arborii de ceai cresc aici la o altitudine de peste 1250 m. În general, ceaiurile crescute pe terenuri mai înalte sunt considerate mai valoroase. Frunzele cresc mai lent, iar aroma intensă și gustul profund pătrund mai bine în ele.
În spatele grupului de litere care nu se înțelege prea bine, FBOPFEXSP se află o etichetă pentru ceaiuri de cea mai bună calitate. Și cu siguranță astfel este ceaiul Ceylon New Vithanakande. Frunzele sale mici, de culoare verde închisă, cu vârfurile argintii sunt strâns răsucite în ace subțiri și apoi prelucrate după metodele tradiționale. Producția foarte limitată, împreună cu gustul bogat și de lungă durată dar totuși delicat, face din acest ceai o adevărată raritate care poartă cu mândrie multe premii internaționale.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Preparați ceaiul negru cu apă clocotită (100 °C), în raport de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare 3-5 minute (cană acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru

GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru

ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - ceai negru
Ați vizualizat
