075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

MANGO ENERGIZANT - ceai negru

Cod: 1580

Negru și atât de colorat, cu fructe și plin de energie. Amestecul de ceai care are la bază ceaiul negru excelent din Ceylon și mango atractiv vă va cuceri imediat după ce-l veți mirosi. Veți recunoaște amăreala plăcută a ceaiului negru și prospețimea delicioasă a fructelor suculente. Prima înghițitură este la fel de minunată. Și a doua .... și toate celelalte. Ceaiul Mango energizant vă va oferi atât elanul cât și bună dispoziție pentru fiecare zi.

Pachete mari:
Pachete mici:
76,1 Lei /250 g 30,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ceylon
Regiune
Regiune:
Ruhuna
Gust
Gust:
Mango
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m

Compoziție

Ceai negru Ceylon OP 1 , Aromă naturală, Mango confiate (mango, zahăr), Floare de floarea soarelui, Petale de trandafir,

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul negru Mango energizant conferă infuziei o culoare maro închisă până la chihlimbar, o aromă foarte plăcută de fructe. În gust se simte în mod clar astringența tipică a ceaiului negru din Ceylon, combinată cu lejeritatea și prospețimea dulce a fructului mango și maracuja (fructul pasiunii). Acest ceai este foarte bun atât în ​​versiunea caldă, cât și în cea cu gheață.

Originea ceaiului

Veți afla de ce am numit acest ceai vărsat Mango energizant imediat după ce veți savura prima ceașcă. Datorită ceaiului negru din Ceylon, acesta va revărsa energie în vene și culoare în obraji. Stimulează circulația sângelui, ascute simțurile, ajută la concentrare. Munca, sportul și toate celelalte activități vor prinde viteză de „rachetă”. Deoarece ceaiul clasic din Ceylon, de înaltă calitate și atât de popular în lume, este depășit de puține ceaiuri.

Dacă am vrea să pornim pe urmele acestuia, pașii ne-ar purta pe plantații, care acoperă cea mai mare parte a munților și dealurilor din Sri Lanka. Arborii de ceai pur și simplu fac parte integrantă din insula din Asia de Sud-Est. Și asta încă de la mijlocul secolului al XIX-lea, când au înlocuit arborii de cafea decimați. Ceaiul original din Ceylon a câștigat un loc permanent și la Curtea Regală din Anglia.

Plantațiile de ceai sunt îngrijite de familii întregi din Sri Lanka. Ei fac acest lucru de zeci de ani, transmițând cunoștințele și experiența lor din generație în generație. De aceea, ceaiul local este de cea mai bună calitate, iar cererea mondială depășește oferta. Frunzele arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) se culeg manual de muncitori (cel mai frecvent de femei). Ceaiul trebuie apoi lăsat să veștejească, apoi se rulează. Deteriorarea structurilor celulare a frunzelor declanșează un proces natural de oxidare care continuă sub supraveghere strictă timp de câteva ore până la zile. Temperatura, umiditatea, culoarea și mirosul ceaiului sunt monitorizate. De îndată ce experții constată că fermentația s-a încheiat și ceaiul are proprietăți ideale, ceaiul este transportat la uscătoare. Apoi este sortat, ambalat și în cele din urmă exportat.

Al doilea ingredient foarte esențial este mango. Fructul arborelui de mango, un arbore masiv, veșnic verde, este deosebit de popular pentru gustul său unic, proaspăt și valoarea nutritivă excelentă. Pomii de mango cresc în zonele tropicale și subtropicale și acolo localnicii pregătesc o gamă variată de feluri de mâncare, băuturi și delicatese. Mango este o sursă de vitamine C și A, conține și potasiu și fibre. Pe de altă parte, are o cantitate foarte mică de grăsimi și sodiu.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită (100 °C), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru

Cum arata o zi din viața iubitorului de ceai? Dimineața ceai, ceai de după-amiază, ceai de seară. Și între timp? Ceai! Pregătiti-vă ceai bun ori de câte ori doriți. Vă recomandăm să încercați Mandarină spaniolă. Se bazează pe clasicul ceai negru din Ceylon. Am adăugat coaja de mandarină, fructe confiate și petale de trandafir. Rezultatul? Un ceai exceptional pe care îl puteți savura toată ziua. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
51,6 Lei /250 g 20,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

AFINE - CACTUS - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AFINE - CACTUS - ceai negru

Ceaiul negru în cea mai bună formă. Bunatatea dulceacrișoară din atelierul nostru vă va uimi imediat ce deschideți saculetul. L-am amestecat cu frunzele uimitoare a tufisurilor din Ceilon, fructe uscate de ger și flori de iasomie. Reimprospateaza nu numai cu mirosul, ci și cu gustul sau. Începeți ziua cu el sau prelungiți-va o după-amiază activă. Cu afine, ananas și ceai negru de pe insula, in care a fost prima plantație de ceai plantata în anul 1867. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
51,4 Lei /250 g 20,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

MANGO CU PIERSICĂ - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO CU PIERSICĂ - ceai negru

Puteți încânta pe cineva cu un zâmbet, un compliment și o invitație la ceai. Și când combinați toate cele trei într-un singur moment, se întâmplă un mic miracol. Răsfățați-vă cu acest ceai! Ceaiul fermecător Mango cu piersică oferă papilelor gustative o doză bună de fructe combinate cu ceai negru proaspăt. Compoziția rezultată este extrem de plăcută, în plus, vă oferă energie și vitamine atât de necesare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
86,5 Lei /250 g 34,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »