

CEYLON FBOPF SP KOPPAAKANDA - ceai negru
O raritate frumoasă. O raritate uimitoare. Calitate fascinanta. Am găsi multe superlative dacă scopul nostru ar fii să lăudăm ceaiul Koppakanda pana în cer. Nu este nevoie. Va fi suficient dacă-l gustați. Ceylonul exclusiv cu frunze atent prelucrate vă fascinează la prima vedere. După primul miros și prima gustare va cucereste pentru totdeauna.
Compoziție
Ceai negru CEYLON SILVER KANDY FBOPF SP 100%Infuzie și gustul ceaiului
Ceylon Ceaiul cu o infuzie de cupru nu lasă nici o îndoială că aparține printre ceaiurile negre de top. Gustul său este ușor picant, aromat, dulce, cu miere. Koppakanda miroase plin, dens și dulce.
Originea ceaiului
Calitatea înaltă a ceaiului Coppakanda - Ceylon Silver Kandy FBOPF SP vine întâi cu multe sfaturi pe care le conține și, în al doilea rând, cu un borcan de ceai superb și cald. Pe lângă prelucrarea și uscarea, colectarea se face numai manual. După atingere, ceaiul este lăsat să fiarbă, urmat de fermentarea strict controlată, uscarea, sortarea și ambalarea.
Ceaiul Ceylon (ceai din Sri Lanka) are o istorie bogată și bogată. Locuitorii insulei din sud-estul Asiei au creat inițial cafea și scorțișoară. S-au descurcat bine, deși adesea au luptat cu tornade tropicale. Cu toate acestea, la mijlocul secolului al 19-lea, imperiul de cafea elimina epidemia de mucegai în câteva luni. În acel moment, Ceylon a adus primele lingurițe de engleză, direct din China. Înainte de sfârșitul secolului, era clar că țara aspiră la producătorul de ceaiuri deosebit de înalte și de gust unic.
Provincia Kanda, din care provine Koppakanda, este descrisă într-un traseu ca o vale verde, ale cărei locuitori au o influență majoră asupra mândriei naționale a țării și au pus bazele culturii locale. În capitala cu același nume, cel mai sacru lucru este ascuns în Sri Lanka - dintele lui Buddha. Locuitorii sunt Sinhálci. Țara curge prin râul Mahaweli care curge în Oceanul Indian. "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
