

CEYLON OP 1 PETTIAGALLA - ceai negru
Alo, alo! Aducem ceai negru delicat, dulce și aromat din Ceylon. Asia adevărată pe masa dvs. în cea mai mare prospețime și la un preț bun. Bucurați-vă de o zi plină de energie, inspirație și plină cu ganduri de bucurie. Ceaiurile Ceylon revigorează și încălzeste. Consumul acestuia evita bolile malitioase și starea proastă. Cine cumpără, cu siguranță nu va fi dezamăgit. Sfârșitul raportului!
Compoziție
Ceai negru Ceylon OP 1 Pettiagalla 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiurile Ceylon excelează printr-un gust plăcut și o aromă minunată. Ceylon OP 1 „Pettiagalla“ lasă în plus pe cerul gurii o urmă ușor picantă, care îl diferențiază total de alte ceaiuri negre. Băutura tare, însă numai mediu astringentă poate fi savurată în orice moment al zilei. În general este însă recomandat, ca ceai de după-amiază.
Originea ceaiului
Acest ceai de înaltă calitate provine de pe plantația Pettiagalla, cea mai veche din Ceylon (Sri Lanka). Cultivarea arborilor de ceai, recoltarea și prelucrarea frunzelor acestora, se desfășoară încă foarte tradițional aici. Fermierii locali folosesc instrumente antice și onorează practicile verificate. Tocmai de aceea ceaiul Ceylon OP 1 "Pettiagalla" este atât de extraordinar și căutat. Faimoasa grădină de ceai este situată în regiunea Dimbula, la mare înălțime în munți, înconjurată de o natură minunată . Arborii de ceai (Camellia sinensis) au condițiile optime pentru creșterea și crearea mugurilor de calitate și frunzelor bogate în substanțe benefice sănătății. Se culeg de obicei mugurii și cele mai apropiate două frunze, deoarece tocmai ele conțin cea mai mare aromă și gust.
Pentru Ceylon OP 1 " Pettiagalla " sunt caracteristice frunzele elegante, lungi, sârmoase, de culoare închisă. Pe parcursul producției lor, ese nevoie de supravegherea respectării atente a tuturor proceselor, temperaturilor, presării și sortării. După culegere, frunzele de ceai sunt transportate în fabrică, unde sunt răsfirate pe rogojini și lăsate să veștejească. Prin presarea și rularea ulterioară se rupe structura lor celulară. Are loc eliberarea sucului, care este adunat și adăugat înapoi la materialul vegetal. Fermentația este supravegheată de cel mai experimentat manager al plantației. Este foarte important ca oxidarea enzimelor din frunzele de ceai să aibă loc în condiții verificate de ani de zile. Uscarea are loc cel mai adesea în cuptoare, și și aici se monitorizează dacă temperatura nu depășește limita. În cazul acesta cultura ar fi degradată, iar ceaiul ar avea o aromă atipică, chiar iritantă. Pe tot parcursul procesului, frunzele de ceai se schimbă din verzi în maronii închis și absorb gustul, aroma și tăria.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
