

MADAGASCAR - ceai negru
Madagascarul atractiv ne-a inspirat să pregătim un ceai vrac cu același nume.Culorile sale se potrivesc cu natura sălbatică, mirosul proaspat evocă munții înalți, in gustut se reflectă distanța și soarele. Madagascar are puterea de a va lua grijile și reda energie. Baza lui este ceaiul ceylon adevarat, de aceea il cauta studentii, parintii si seniori activi.
Compoziție
Ceai negru, Căpșuni 2%, Coaja de portocala 5%, Albăstrea, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul vărsat din Madagascar oferă o infuzie frumoasă de chihlimbar. Imediat după deschiderea ambalajului, nu numai culorile ingredientelor combinate și structura lor atrag atenția, dar și aroma bogată de fructe cu o urmă de citrice. În gust se va dezvălui o bază foarte plăcută și puternică de ceai negru cu o astringență tipică completată de căpșuni și portocale proaspete. Vă recomandăm să încercați acest ceai și în varianta ice tea.
Originea ceaiului
Ceaiul negru din Ceylon ocupă locul al treilea pe lista producției mondiale. Este cultivat pe aproximativ 180 000 de hectare de teren în partea centrală și sudică a insulei. Arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) cresc la altitudine până la 600 m, în poziții medii și la altitudini mari peste 1200 m. Are un gust tipic plin, dulce de miere sau, dimpotrivă, condimentat, cu o aromă naturală de citrice. Ceaiurile negre din Ceylon sunt de obicei utilizate în amestecurile de ceai și ceaiurile porționate. Sunt extrem de populare ca ceaiuri pentru micul dejun, în special în Anglia și Rusia.
Am adăugat în ceaiul Madagascar bucăți mari de coajă de portocală, căpșuni și flori de albăstrea. Toate materiile prime provin de la furnizori certificați din UE, care dovedesc calitatea mărfurilor cu multe certificate. Fructele sunt prelucrate prin liofilizare. Datorită acestei metode de conservare, fructele rămân suculente, arată și au gustul de fructe proaspete. Acordăm întotdeauna o atenție deosebită aromei, pe care uneori o folosim pentru a armoniza ceaiurile. Folosim doar arome naturale, fără substanțe sintetice, care irită adesea stomacul.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru

AFINE - CACTUS - ceai negru
