Pentru a obține energie - ceai negru
Unde sa gasim puterea pentru a ne trezi in diminetile mohorate? De unde sa luam energie pentru grija copiilor de a le pregati la scoala de zi cu zi? Unde sa gasim scânteia pentru a zambii o zi intreaga? Vă vom sfătui. Cand veti simti nevoia sa fiti cel mai mult incurajati, încercați un ceai negru de calitate.
Compoziție
Ceai negru 84%, Ghimbir 5%, Praf de cardamon 5%, Sâmburii de piper roz, Cuișoare, Yerba Mate, Frunze de ginkgo biloba, Cola acuminata, Nucșoară, Arome de vișineInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Pentru a obține energie este un original unic printre ceaiurile aromatizate. Ajunge să-l mirosiți după deschiderea săculețului și vi se va prelinge în corp o căldură stimulatoare. Infuzia sa are o splendidă culoare de cupru, aroma este foarte condimentată și nici gustul nu este mai prejos. Găsiți în el desigur o bază puternică de ceai negru Ceylon, alături de care însă o varietate de cele mai bune mirodenii din lume - ghimbir, cuișoare, nucșoară, cardamom...
Cu condimente aromate și stimulante oferă zilelor dumnevoastră bucurie și temperament. Suntem o dovadă a acestui lucru ...
Ceaiul vrac Pentru a obține energie îl puteți pregăti și ca ice tea. Vă va trezi o nouă forță în vene!
Originea ceaiului
Ceaiul negru Ceylon este pe bună dreptate încadrat printre cele mai bune din lume. Se cultivă în Sri Lanka (până în anul 1972 Ceylon). Statul insular din Asia de Sud-Est abundă de munți înalți și podișuri fertile. Climatul umed plăcut este ideal pentru cultivarea plantelor de ceai (Camellia sinensis), astfel încât în Ceylon palntațiile acestora ocupă 190.000 de hectare. Le găsim în șase regiuni principale. Ceaiul Ceylon este colectat de trei ori pe an iar în 24 de ore fermierii locali fac din el o bunătate extraordinară, destinată în principal pieței europene și asiatice. Frunzele de ceai sunt culese manual de femei. Când, în coșuri mari, sunt transportate în fabrică, sunt lăsate să văștejească și întinse pe site mari oxidează. Pentru ceaiul Ceylon este tipică perioada mai lungă de oxidare, de aceea are o culoare caracteristică auriu-maronie, aromă intensă și gust revigorant. După oxidare, ceaiul este rulat, mărunțit, uscat și zdrobit. Se amabalează în saci de 25 de kilograme.
Tăria Pentru a obține energie este oferită și de condimente excelente, echilibrul de gust și aromă o oferă aroma naturală. Totul provine de la furnizori certificați din UE. Aroma naturală nu conține substanțe nocive, astfel încât nu există risucil de arsuri gastrice, iritare gastrică sau hiperaciditate a organismului.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 3-5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.