

AMESTEC DE PLANTE PENTRU UN SOMN DULCE - welness ceai
Sa inchideti ochii și sa adormiti ... de neconceput? Va invartiti ore in sir in pat, de o suta de ori intindeti perna, numărăți oitele, și totuși somnul nu vine? Încercați să vă liniștiți, sa va faceți o seara plăcuta și grijile sa le lasati pe dimineață. Relaxati-vă mintea, linistiti corpul. Ați muncit atât de mult. Amestec de plante pentru somn dulce vă ajută ...
Compoziție
Rădăcină de valeriana , Flori de Passiflora, Frunze de melissa, Frunze de mentă, Fenicul, Chimen, Anason, Coji de macese, Frunze de rozmarin, Flori de gălbeneleInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia din acest ceai este portocalie deschisă, gustul este delicat, natural. Vom recunoaște în el gustul plăcut al mentei și aroma picantă de anason și fenicul. Compoziția este echilibrată, non-astringentă.
Originea ceaiului
Amestecul de plante pentru un somn dulce este o combinație de ingrediente pe care le-am cumpărat de la un furnizor certificat din UE. Datorită specializării sale în plante, condimente și fructe din agricultura ecologică, avem garanția că materiile prime nu conțin metale grele sau alte reziduuri de îngrășăminte industriale sau soluții chimice. De asemenea, furnizorul garantează că trimite în mod regulat probe pentru analize, pentru a putea exclude din vânzare loturile nesănătoase de ingrediente. Fructul pasiunii crește mai ales în America de Sud și de Nord, Asia și Australia. Valeriana este originară din Europa Centrală și de Sud, roinița (melissa) poate fi găsită în estul Mediteranei și Asia Mică și este cultivată și pe câmpurile Europei Centrale. Menta crește în America, Africa, Australia, dar a ajuns și în Europa. Feniculul se găsește în zona Mediteraneană, țările asiatice dar și în România. Anasonul și chimenul sunt originare din Asia, măceșele cresc în toată Europa, la fel ca rozmarinul și gălbenele.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

AMESTEC DE PLANTE CAP SOMNOROS - ceai din plante
