075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Cod: 1085
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat!

Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Dulce, Mango
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Bucăți de ananas, Mango 24%, Bucăți de măr, Bucăți de măr alb, Bucăți de portocale, Bucăți de căpșuni, Flori de gălbenele, Aromă naturală, Șofrănel

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe vrac Mango unic oferă o infuzie galben deschisă cu aromă foarte atractivă după preparare. Gustați, și ne veți da dreptate, veți spune că gustul este și mai bun decât mirosul. Compoziția armonioasă de fructe exotice, cu mere și căpșuni preferate își va cucerii fanii încă de la prima înghițitură.

Mango unic poate fi servit ca o băutură caldă, dar și sub formă de ceai cu gheață. Pregătiți-l ca de obicei și turnați-l peste cuburi de gheață. Decorați cu fructe proaspete.

Originea ceaiului

Unique Mango este un amestec de ingrediente unice. Fructele au fost uscate prin liofilizare, adică prin înghețare. Metoda unică de conservare păstrează integral atât proprietățile senzoriale, cât și beneficiile maxime pentru sănătate. Fructele liofilizate după hidratare au un aspect, miros și gust ca și al fructelor proaspete.

Deoarece fructul de mango joacă rolul principal în acest ceai de fructe, îi acordăm câteva rânduri. Fructul pomului de mango, un copac mereu verde originar din Asia, poate cântări până la 2 kilograme. Cel mai frecvent greutatea sa este între 300-500 de grame. De obicei, are o formă ovală, coajă verde sau verde-galbenă și o pulpă galbenă. Gustul său poate fi comparat cu cel al unei piersici. Mango este foarte suculent, dulce și plin de savoare. În plus, conține și multe substanțe valoroase care ajută la combaterea, de exemplu, a tulburărilor psihice, de imunitate sau a problemelor de vedere.

Potrivit botaniștilor, pomul de mango provine din sudul și sud-estul Asiei. A apărut în urmă cu 25-30 milioane de ani pe Pământ.

Al doilea ingredient esențial al ceaiului Mango unic este ananasul. Fructele de ananas conțin bromelaină, care contribuie la descompunerea proteinelor. Mai mult decât atât, este foarte gustos și suculent, deci nu e de mirare că și-a găsit locul pe majoritatea meselor europene, chiar dacă ananasul este originar din zonele tropicale și subtropicale.

Pentru a nu lăsa deoparte reprezentanții plantelor europene în acest ceai, am ales gălbenelele – o plantă medicinală, pe care mulți grădinari o cultivă pentru frumusețe și beneficii. Planta cu florile sale galben-portocalii este cunoscută ca și condiment care înlocuiește șofranul si este utilizată pe scară largă în medicina tradițională. Florile, frunzele și tulpina de gălbenele au proprietăți vindecătoare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 9 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: 0.5 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

10. 3.

Evaluare: excelent
Cine nu i-ar plăcea mango ?! Deci aroma intensă și gustul dulce al acestui fruct suculent este perfect! Ce e mai mult? Vara cu gheață reîmprospătează perfect și când adăugați miere, sodă și un strop de vodcă / rom alb, aveți un cocktail delicios la piscină =P

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,8 Lei /250 g 65,3 Lei /250 g 26,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,2 Lei /250 g 31,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

15% JOS
CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe

Ce este? Exotic parfumat, cald tropical și vesel sălbatic. Cântecul din Caraibe combină aromele mai multor fructe suculente. Convingeți-vă cum funcționează. Dacă poate cânta marea și vântul în coroanele palmierilor, de ce nu ar putea produce produce muzica si mango, papaya sau ananas. Sub capacul unui ceainic fluierând, crează un concert pe care îl veti gusta de două ori pe zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,9 Lei /250 g 52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »