

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe
Am pregătit o delicatesa care ar merita locul pe masa regalal! Am amestecat un castron mare de zmeură dulce cu o farfurie de mure suculente. Pentru cei cu pofte pretentioase nu lipsesc mere, ibiscus, macese. Asta pentru ca iubim cu adevarat padurea. Și cum rămâne cu voi?
Compoziție
Fructe de pădure 97%, Murele, Aromă naturală, Zmeură, Căpșuni, Mere, Soc negru, Hibiscus, Frunze de zmeură, MăceșeInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Fructe de pădure este un ceai extrem de răcoritor și parfumat. După ce se toarnă apă fierbinte, se ridică din ceașcă aroma de zmeură și căpșuni. Infuzia are o culoare roșie intensă. Gustul său se formează din gustul acrișor al hibiscusului și al murelor, și este însoțit de un accent dulce de căpșuni și zmeură. Astringența este minimă, iar pe cerul gurii rămâne o urmă plăcută de fructe.
Acest ceai este potrivit pentru consum în orice moment al zilei sau în orice anotimp. Încercați acest ceai și în varianta ice tea.
Originea ceaiului
Avem întotdeauna grijă de proveniența ingredientelor din ceaiurile vărsate. În cazul ceaiurilor de fructe, cumpărăm ingredientele de la furnizorii certificați din UE. O colaborare excelentă pe termen lung și o garanție de 100% a calității ne dă asigurarea că oferim clienților noștri tot ce este mai bun. Fructele sunt conservate printr-o metodă relativ exigentă, numită liofilizare, unde fructele sunt congelate brusc și apoi uscate sub presiune scăzută. Aceasta este singura modalitate de a preveni formarea cristalelor de gheață, care deteriorează structura celulară și transformă fructele într-o masă fără formă. Un avantaj imens al liofilizării este că se pierd doar zece la sută din vitamine, și se mențin toate proprietățile senzoriale. După turnarea apei, fructele liofilizate arată, au gustul și mirosul de fructe proaspete. Pentru a spori aroma acestui ceai, am adăugat o picătură de aromă naturală. Aceasta păstrează o notă naturală fructată, în plus, spre deosebire de aromele sintetice, nu acidifiază corpul și nu provoacă arsuri la stomac.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 9 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Infuzor bambus 2 mânere

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe

UNICUL MANGO - ceai de fructe
