

FENICUL - plantă
Nu numai pe raftul condimentelor, dar și în cutia cu medicamente de acasă ar trebui să aveți cu siguranță fenicul. Motivele sunt evidente. În fiecare ierbar, veți afla că ajută la anumite boli și tulburările digestive. În plus, este plăcut de mamicile care au copii mici. ceaiul poate fi consumat pentru a susține producerea de lapte matern sau pentru copii pentru a ameliora flatulența.
Compoziție
Fenicul 100%Infuzie și gustul ceaiului
Feniculul este plăcut dulce, ușor piperat. Infuzia sa este aproape incoloră, frumos mirositoare. Are gust delicios, îi lipsesc urme acide sau amare.
Originea plantei
În vindecarea folclorică, feniculul a fost folosit de mii de ani. De asemenea, în bucătărie. Fructele cu lungimea de până la doi metri, denumite în general "fenicul", sunt de aproximativ 1 cm lungime, de culoare maro deschis până la verzuie și foarte aromate. Fenicul crește ca un an sau doi, de obicei în Asia, în jurul Mării Negre, dar și în țara noastră. Grădinile bunicii nu au mers fără fenicul.
Înflorește în galben din iulie până în septembrie și se dezvoltă pe un teren umed fertil și la soare. Fenelele sunt colectate pentru al doilea an, de obicei de 2-3 ori pe an. Experții cu plante medicinale recomandă recoltarea fenicului foarte devreme dimineața. Întregul trunchi și fruct sunt taiate, uscate împreună și în cele din urmă frecate astfel încât semințele separate de tulpini și frunze.
Puteți folosi pețiole, frunze și semințe. Utilizarea semințelor are o tradiție îndelungată, atât în preparatele aromatizante, cum ar fi salatele, sosurile, carnea, legumele conservate, supele și vindecarea folclorică. Foarte bine cunoscut este utilizarea semințelor de fenicul în lichior.
Fenicul este popular numit marar roman, un marar dulce sau un miros.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste fructe adăugați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 10-15 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.




















Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROINIȚĂ (MELISSA) - plantă

MUȘEȚEL - FLOARE PURA
