

KOREA JEJU OP BIO - ceai verde
Ceai excelent, cu un gust delicios și spre final dulce de pe insula subtropicală Jeju, se îndreaptă către ceainicurile dvs. Bucurați-vă deplin de el, deoarece este cu adevărat unic. Ca locul unde a crescut. O țară uimitoare, cu cratere vulcanice, sculpturi misterioase, cultura variată și natura uimitoare atrage atenția călătorilor de ani de zile. De acum va fi centrul de interes pentru fiecare Manuac.
Compoziție
Ceai verde Coreea Jeju Bio 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Korea Jeju OP BIO oferă o infuzie galben - verzuie cu un parfum de prospețime și o aromă delicată care se termină cu o linie dulce. Originea ceaiului
Originea ceaiului
Dacă doriți să aflați mai multe despre ceaiul verde din plantația Jeju, faceți o excursie la Muzeul O'Sulloc. Îl veți găsi lângă orașul Seogwangdawon, este deschis tot timpul anului între orele 9:00 și 18:00. Veți găsi ușor clădirea în formă de ceașcă de ceai verde. Este înconjurată de grădini de ceai. Sau puteți citi ceea ce vă vom spune despre frumoasele frunze ale ceaiului Korea Jeju OP BIO.
Ceaiul a fost adus de călugării budiști în Coreea în secolul al VII-lea. Până în secolul al XIV-lea, grădinile de ceai erau o parte comună a țării și a culturii. Odată cu apariția schimbărilor politice, budismul a fost interzis, iar templele și plantațiile de ceai au fost distruse. Numai după 1945, după câștigarea independenței, coreenii au reînnoit cultivarea ceaiului. Mai exact, pe insula Jeju, agricultorii s-au folosit de solul vulcanic și de climatul subtropical. Marele avantaj al insulei este că nu e afectată de nici o poluare industrială. Pe de altă parte, producția de ceaiuri a fost îngreunată de absența unei rețele de electricitate.
Spre deosebire de Japonia, Jeju este afectat și de înghețurile de iarnă care nu sunt bune pentru arborele de ceai. De aceea pe plantații sunt instalate ventilatoare mari pentru a răspândi vântul rece. Pulverizatoarele de apă efectuează un serviciu similar. Acestea ajută și la păstrarea plantelor proaspete chiar și în perioadele de secetă îndelungată. Ce mai aparține insulei Jeju? Minunate figuri din piatră „hareubang”, despre care nimeni nu știe de unde provin. Și scafandrii de mare - femei care au hrănit familii întregi din vânzarea de delicatese cu fructe de mare. Se presupune că au rezistat sub apă până la 2 minute. În prezent, generația lor are în jur de 70 de ani... Unele dintre ele încă mai pescuiesc activ homari, scoici și raci. Ceaiul verde din insula situată dintre China și Japonia se culege mai târziu decât în Japonia. Și frunzele lui sunt mai mari. Ceaiul are o culoare verde măslinie, se usucă foarte încet și cu grijă. Astfel, va păstra beneficii maxime pentru sănătate și un gust plăcut dulce.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul Corea Jeju OP BIO se adaugă apă fierbinte de 70-80 °C în proporție de 12-15 grame la un litru de apă.
- Timpul de infuzare este de 1-2 minute.
- Puteți face până la 3 infuzii din acest ceai.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde
