

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde
De ce Joongjak-ul din Coreea de Sud este atat de placut, proaspat si parfumat? Caracteristicile sale unice le-a dobandit prin solul vulcanic fertil în care a crescut, apa limpede care la irigat și climatul plăcut care îl înconjura. Coreea este unul dintre producătorii de ceaiuri de calitate de lungă durată, iar în ultimii ani, producția sa a fost din nou printre cele mai căutate. Modul organic de agricultură a ceaiului joacă cele mai importante cărți!
Compoziție
Ceai verde ORGANIC JOONGJAK PLUS 100%Infuzie și gustul ceaiului
Acest ceai verde special are un gust floral, plăcut proaspăt. Mirosul este într-adevăr foarte fin, ușor dulce. Infuzia este galbenă de lămâie.
Originea ceaiului
Ceaiurile coreene, în ciuda faptului că piața nu este inundată cu ele, pot concura cu alți colegi excelenți. Istoria lor a fost marcată de dorința conducătorului coreean de a distruge toate mănăstirile budiste. În secolul al XIV-lea, plantațiile de ceai au fost preluate împreună cu ele. Arbustii de ceai fara ingrijire partial au murit. În ultimii ani, coreenii s-au întors să cultive și să producă ceai. Datorită climatului deosebit de favorabil și condițiilor excelente ale solului, ceaiul coreean are calități excelente. Aroma lor influenteaza aerul din mare, în unele cazuri acestea pot fi comparate îndrăzneț cu ceaiul japonez. Am adus Joongjak Ceai Verde din Insula Jeju (Cheju, Cheju Do), una din cele nouă provincii din Coreea de Sud. Este cea mai sudică și cea mai mare insulă a Peninsulei Coreene. Principalele produse agricole sunt cerealele
. Turiștii in in Jeju din cauza cascadelor Cheonjeyeon, parcului Halim sau pesterii Manjang . Dupa timpul in care ceaiurile coreene sunt recoltate, sunt împărțite în Ujon (Woojeon), Sejak (Saejak) și Chungjak (Joongjak). Ultimul provine din recolta după data de 6 mai și se situează printre ceaiurile de consum regulate. Se caracterizează printr-o frunză mică, de culoare verde maslinului, complicat răsucită. În cazul acestui ceai, este un produs al agriculturii ecologica. Producătorul certifică faptul că ceaiul nu conține metale grele, pesticide sau alte substanțe nocive. Frunzele de ceai au fost uscate într-un mod tradițional coreean.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

KOREA JEJU OP BIO - ceai verde
