

KING MAO FENG - ceai verde
Mao Feng înseamnă "vârful in puf", King este pur si simplu "rege". Acest ceai verde de înaltă calitate, cu gust proaspăt și un ton minunat, nu trebuie sa lipseasca in colectia Dvs. de ceai! Ideal pentru ritualul chinez tradițional Gong Fu Cha. Bucurați-vă de el și lasati-va dusi de magia frunzelor dulci de ceai.
Compoziție
Ceai verde KING MAO FENG 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzarea ceaiului Rege Mao Feng este parfum pur, galben pal și floral. Are gust delicios cu tonuri delicate florale. În general, are o armonie completă și armonioasă. Ceaiul este răcoritor, cu un gust persistent.
Originea ceaiului
Fujian este o provincie pe coasta de sud-est a Chinei. Majoritatea Fujianului este montană, denumită în mod tradițional "Opt părți ale munților, o parte a apei și o parte a terenului". Zona de coastă este caracterizată de numeroase golfuri. Fujian are un climat subtropical, cu ierni blânde. Coasta este aproximativ 7-10 ° C în ianuarie, 6-8 ° C în munți. Temperaturile de vară sunt ridicate, vremea adesea afectează tiphogele din Pacific. Interacțiunea dintre toate condițiile climatice înregistrează cultivarea unui număr de produse agricole, inclusiv a ceaiului.
Producția tradițională de ceai verde are sute de țărani în Fujian.
Plantația de ceai din China (Camellia sinensis) poartă întreaga familie și meserii din generație în generație. În cazul ceaiului King Mao Feng, rezultatul eforturilor lor este cu adevărat unic. În recoltă sunt selectate numai frunze bogate și germeni lungi. Șmecherii lor sunt responsabili de femeile și fetele care se duc la terenul deluros dimineața devreme. Ceaiul este depozitat în coșuri mari pe spate. Este necesar să se transporte cât mai repede posibil procesarea, astfel încât să nu înceapă fermentarea în căldură și umiditate. În fabricile de prelucrare, frunzele sunt răspândite pe site mari, în cazul în care în mod natural oxidează. Apoi, oxidarea enzimelor este oprită de temperatura ridicată, ceaiul este rulat și uscat. Regele Mao Feng rămâne violoncel. Ceaiul finit trece prin stația de sortare, este ambalat și exportat
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde

WHITE MONKEY - MAIMUȚA ALBĂ ceai verde
