075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Coreea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - ceai verde

Cod: 1706

V-ați îndrăgostit de ceaiurile verzi japoneze, dar încă mai căutați din curiozitate ceva nou, necunoscut? Atunci, cu bucurie vă prezentăm raritatea sud-coreeană din insula Jeju numită „insulă cu trei abundențe”, care aduce o adiere de prospețime plină de note magice practicilor tradiționale, care sunt dominate cu mândrie de inconfundabilul al cincilea gust al umami, și toate acestea în calitate organică.

Pachete mari:
Pachete mici:
123,7 Lei /250 g 49,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Corea
Regiune
Regiune:
Jeju
Gust
Gust:
Umami, Plin, Iarbă
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Corea Jeju Jeoncha Gwarang BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia are o nuanță aurie frumoasă, cu o inundație de reflexii verzi. Gustul este plin, cu note plăcute de iarbă și alune și un indiciu intens de umami, fără astringență evidentă la sfârșit.

Originea ceaiului

Jeju este cea mai mare insulă din Coreea de Sud și trebuie spus că este și mândria sa. În 2011, a fost adăugată pe lista celor șapte minuni naturale moderne ale lumii. Complexul său de peșteri uriașe de lavă și craterul vulcanic Seongsan Ilchulbong a apărut din mare acum 4000 de ani este chiar pe lista UNESCO.

În plus, insula găzduiește cel mai înalt munte din Coreea de Sud, vulcanul Gable Halla-san, care are o contribuție imensă în dulceața ceaiurilor produse aici. Datorită acestuia, solul local este bogat în minerale, care sunt extrem de importante pentru producerea unui ceai excepțional. Când adăugați clima proaspătă de pe litoral, izolarea insulei și în special cultivarea organică fără intervenția umană inutilă, veți obține ceai care pur și simplu nu poate fi refuzat.

Jeoncha este procesat conform metodei tradiționale japoneze. Frunzele mari de smarald pronunțat sunt aburite cu grijă și apoi rulate în ace subțiri cu centru plat. După turnarea apei, vă puteți aștepta la frunze frumoase, intacte, care vor conferi infuziei farmecul său verzui. Jeoncha este adesea asemănat cu un sencha, dar farmecul peisajului coreean al insulei Jeju îi conferă un farmec distinctiv.

Coreea Jeju Jeoncha Gwarand BIO este considerată o mare raritate, și pentru că aburirea nu este una dintre principalele modalități de procesare a ceaiurilor coreene. Cu toate acestea, datorită abordării delicate, frunzele își păstrează o aromă unică și un gust rotund, de lungă durată, care poate aminti cuiva de popularul gyokuro. Cu toate acestea, Jeoncha este un avânt ideal pentru o nouă zi, de care vă veți bucura și mai mult datorită experienței unice cu umami.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul verde se pune 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Se prepară cu apă caldă de 70-80 °C. Prepararea cu apă la temperaturi mai ridicate poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde

Ajunge sa scrieti Fântâna Dragonilor ( Lung Jing Xi Hu), și toti care au o relație cu ceaiurile bune și de calitate, sunt acasă. Cel mai faimos ceai verde din China îl recunoașteți după frunzele verzi ca mazare,plate și prăjite. Într-o ceainărie tradițională, acesta poate fi servit după ceremonii antice complicate, dar acasă il puteți pregati în mod confortabil și fără prejudecăți. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
94,5 Lei /250 g 37,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde

De ce Joongjak-ul din Coreea de Sud este atat de placut, proaspat si parfumat? Caracteristicile sale unice le-a dobandit prin solul vulcanic fertil în care a crescut, apa limpede care la irigat și climatul plăcut care îl înconjura. Coreea este unul dintre producătorii de ceaiuri de calitate de lungă durată, iar în ultimii ani, producția sa a fost din nou printre cele mai căutate. Modul organic de agricultură a ceaiului joacă cele mai importante cărți! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
123,9 Lei /250 g 49,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

KOREA JEJU OP BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KOREA JEJU OP BIO - ceai verde

Ceai excelent, cu un gust delicios și spre final dulce de pe insula subtropicală Jeju, se îndreaptă către ceainicurile dvs. Bucurați-vă deplin de el, deoarece este cu adevărat unic. Ca locul unde a crescut. O țară uimitoare, cu cratere vulcanice, sculpturi misterioase, cultura variată și natura uimitoare atrage atenția călătorilor de ani de zile. De acum va fi centrul de interes pentru fiecare Manuac. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
120,2 Lei /250 g 48,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »