

Coreea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - ceai verde
V-ați îndrăgostit de ceaiurile verzi japoneze, dar încă mai căutați din curiozitate ceva nou, necunoscut? Atunci, cu bucurie vă prezentăm raritatea sud-coreeană din insula Jeju numită „insulă cu trei abundențe”, care aduce o adiere de prospețime plină de note magice practicilor tradiționale, care sunt dominate cu mândrie de inconfundabilul al cincilea gust al umami, și toate acestea în calitate organică.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia are o nuanță aurie frumoasă, cu o inundație de reflexii verzi. Gustul este plin, cu note plăcute de iarbă și alune și un indiciu intens de umami, fără astringență evidentă la sfârșit.
Originea ceaiului
Jeju este cea mai mare insulă din Coreea de Sud și trebuie spus că este și mândria sa. În 2011, a fost adăugată pe lista celor șapte minuni naturale moderne ale lumii. Complexul său de peșteri uriașe de lavă și craterul vulcanic Seongsan Ilchulbong a apărut din mare acum 4000 de ani este chiar pe lista UNESCO.
În plus, insula găzduiește cel mai înalt munte din Coreea de Sud, vulcanul Gable Halla-san, care are o contribuție imensă în dulceața ceaiurilor produse aici. Datorită acestuia, solul local este bogat în minerale, care sunt extrem de importante pentru producerea unui ceai excepțional. Când adăugați clima proaspătă de pe litoral, izolarea insulei și în special cultivarea organică fără intervenția umană inutilă, veți obține ceai care pur și simplu nu poate fi refuzat.
Jeoncha este procesat conform metodei tradiționale japoneze. Frunzele mari de smarald pronunțat sunt aburite cu grijă și apoi rulate în ace subțiri cu centru plat. După turnarea apei, vă puteți aștepta la frunze frumoase, intacte, care vor conferi infuziei farmecul său verzui. Jeoncha este adesea asemănat cu un sencha, dar farmecul peisajului coreean al insulei Jeju îi conferă un farmec distinctiv.
Coreea Jeju Jeoncha Gwarand BIO este considerată o mare raritate, și pentru că aburirea nu este una dintre principalele modalități de procesare a ceaiurilor coreene. Cu toate acestea, datorită abordării delicate, frunzele își păstrează o aromă unică și un gust rotund, de lungă durată, care poate aminti cuiva de popularul gyokuro. Cu toate acestea, Jeoncha este un avânt ideal pentru o nouă zi, de care vă veți bucura și mai mult datorită experienței unice cu umami.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul verde se pune 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Se prepară cu apă caldă de 70-80 °C. Prepararea cu apă la temperaturi mai ridicate poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde

KOREA JEJU OP BIO - ceai verde
