

CREȚIȘOARĂ - plantă
Cunoasteti piciorusul de gâsca? Și ce ziceti de cârma sau alchilic? Poate că ați auzit în copilărie că crește aproape peste tot și bunica o aduna pentru uscat. Poate că ați lipit-o în ierbarul școlii ... Oricum, merită să vă amintiți. Un medicament popular care ajută nu numai la probleme digestive și la multe altele. Batranicile cu ierburi o recomanda pentru rani si eczeme. Întotdeauna cu succes.
Compoziție
Crețișoara 100%Infuzie și gustul plantei
Ca și în cazul majorității infuziilor pe bază de plante, aceasta este galben deschis, galben-portocaliu. Mirosul contrathele este o plantă foarte plăcută, decentă. După ce a fost infuzată cu apă caldă, aproape că dispare. Infuzia are gust amar, dar nu dezgustător.
Originea plantei
Putem găsi crețișoara (Alchemilla vulgaris) pe pajiști, pășuni, păduri umede, cursuri și cursuri. Este distribuită pe scară largă în Republica Cehă, dar se găsește în întreaga Europă, Asia de Nord și America de Nord. Ne vom întâlni, de asemenea, în Caucaz, Himalaya și chiar în nordul Groenlandei.
Planta pătrunzătoră nu are o cârpă lungă, din care crește frunzele de petiolat. Arată ca niște fani mici. În pajiști, le găsim adesea cu picături de rouă care se lipesc în văile lor.
Conține flori galben-verde din mai până în septembrie. Floarea inflorescentă a crețișoarei poate fi recoltată de până la trei ori pe an, după înflorire este, de asemenea, potrivit pentru a rupe frunzele. Uscarea ierburilor trebuie făcută la umbră la o temperatură maximă de 30 ° C.
Contururile sunt descompuse în straturi subțiri pentru a evita mirosurile sensibile.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste crețișoară adăugați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1-2 lingurițe la 150 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1-2 lingurițe în plus.
- Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Colții babei - plantă

FRUNZE DE URZICĂ - plantă
