

CEAI ALB CU VIȘINE - ceai alb
Vișinată, bomboane cu vișine.... și ce spuneți de ceai cu vișine? Ceaiul ușor și foarte plăcut aduce nu numai o experiență gustativă delicioasă. Poate, de asemenea, să reîmprospăteze și să alunge multe afecțiuni. Ceaiul alb, verde și negru este folosit în medicina tradițională chineză ca un adevărat elixir al vieții și tinereții. Cei care vor prepara Ceaiul alb cu vișine se vor bucura și de aroma plăcută de iasomie și trandafiri, precum și de gustul proaspăt al vișinelor încoronate cu cocos exotic.
Compoziție
Ceai alb Pai Mu Tan, Ceai negru Darjeeling, Ceai verde Lung Ching, Ceai verde Jasmine Jade Pearls, Bucăți de vișine 15%, Chipsuri de nucă de cocos (nucă de cocos, zahăr), Aromă naturală, Muguri de trandafiriINFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Infuzia de culoare portocalie, aromă completă și un gust foarte răcoritor. Astfel se poate descrie Ceaiul alb cu vișine. Pe o bază de ceai alb, verde și negru, stă bunătatea vișinelor, însoțită de iasomie, trandafiri și cocos.
Ceaiul alb cu vișine se poate prepara sub formă de ceai cu gheață. Oferă prospețime în zilele călduroase și aduce o mulțime de vitamine și antioxidanți.
ORIGINEA CEAIULUI
Celebrul ceai alb Pai Mu Tan aduce în acest amestec de ceai finețe și delicatețe. Frunzele neobișnuit de mari și mugurii sunt recoltați în provincia chineză Fujian. Pai Mu Tan este, pe bună dreptate, unul dintre cele mai exclusive tipuri de ceai din lume. Este foarte natural - după recoltare este uscat doar la soare (nu se rulează, nu se expune la abur). Ceaiul verde China Fog Tea este popular datorită gustului dulce și a aromelor proaspete. Se produce în provincia Jiangxi, unde este recoltat din grădinile de ceai situate la mare înălțime. Colegul său - Lung Ching (Fântâna Dragonului) este un ceai clasic popular. Este originar din provincia Zhejiang și se caracterizează prin frunze plate de o culoare verde plină de prospețime. În Ceaiul alb cu vișine veți găsi, de asemenea, Darjeeling negru. Poate fi produs doar de plantațiile de ceai din regiunea indiană Darjeeling. Datorită fermentației naturale, ceaiul dobândește o culoare foarte închisă și multe proprietăți benefice pentru sănătate.
Fructele, trandafirii și celelalte ingrediente cumpărăm de la furnizori certificați din UE. Mărfurile lor sunt supuse unui control strict nu numai în ceea ce privește conținutul de metale grele și alte substanțe străine, dar și a modului de prelucrare, depozitare și transport.
La fel de atent alegem și furnizorul de arome. Alegem întotdeauna doar arome naturale, deoarece nu provoacă arsuri la stomac, nu acidifiază organismul și nu conțin substanțe chimice sintetice.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul alb turnați apă fierbinte de 70-80 °C în proporție de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec
