

SILVER NEEDLE - ceai alb
Dacă sunteți în căutarea pentru ceva foarte bun, atunci puneti mana pe Acul argintiu! Face parte dintre cele mai scumpe ceaiuri din lume, pe bună dreptate. Când vedeți și gustați Silver Needle, veți ști clar de ce. Mugurii de ceai sunt procesați exclusiv manual și cu cea mai mare atenție. Infuzia are un gust dulce, răcoritor și foarte fin, cu un gust lung. Prima clasă!
Compoziție
Ceai alb SILVER NEEDLE 100%Infuzie și gustul ceaiului
Infuzia are o culoare clară, ușor gălbuie. Este atât de delicată și de ușoară încât recomandăm un timp mai îndelungat de infuzare decât suntem obișnuiți cu ceaiurile albe. Apoi, isi prezinta în toată frumusețea sa, dulceața, tonurile blânde de flori și, eventual, o aromă mangaietoare de caprifoi. Pe limbă, spre final Silver needle lasă un ton usor amarui.
Originea ceaiului
Acest ceai premium unic de asemenea il putem gasi pe piață si sub numele de Paj chao jin jen, Bai Hao Yinzhen, Yin Zhen sau White Downy Silver Needles . Este întotdeauna un ceai alb extraordinar de frumos, deseori denumit "cel mai alb dintre toate albe". Unicitatea sa constă în recoltarea de lăstari exclusiv tineri argintii, care se disting prin fragilitate și conținut ridicat de aromatice. De obicei, acestea măsoară aproximativ trei centimetri și, după o prelucrare atentă, seamănă cu ace lungi. Silver needle este produs în principal în provincia Fujian din sud-estul Chinei. Ceaiurile albe rare au fost rezervate anterior pentru Curtea Imperială și nu sunt disponibile astăzi. Cu toate acestea, Paj chao jin nu a gustat limba împăratului. Pentru prima dată, a fost produs la sfârșitul secolului al XVIII-lea ca răspuns la producția ieftină de ceai alb din India și Indonezia. Fermierii chinezi au pariat pe o calitate excepțional de înaltă și s-au descurcat bine. Astăzi, putem găsi și imitații de ace argintii din Sri Lanka, India sau Nepal.
În China, Silver needle produce provincia Anhui (vândut sub numele de Yin Zhen Imperial). În grădinile de ceai, femeile și fetele se duc doar pentru doua zile la culesul mugurilor argintii in tot parcursul anului. Ele așteaptă cu răbdare până când vremea din martie le permite să poata culege manual cei mai buni lăstari. Recoltarea poate avea loc numai atunci când arbustii de ceai udati de roua sunt uscati de soare. Mugurii sunt lăsați să se ofilească, lasati sa se usuce în aer liber, sau în camere speciale cu o temperatură stabilă. Pentru a savura această delicatețe, vă recomandăm să vă rezervați suficient timp. Este un ceai cu o aromă foarte plăcută și foarte delicioasă. Bucurați-va de el din plin oferindu-i timp.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GUANGXI PENE ALBE - ceai alb

FUJIAN WHITE PEONY - ceai alb
