

PERLE ARGINTII - ceai alb
Doar mâinile harnice și experimentate ale maeștrilor chinezi pot da frunzelor de ceai o formă perfectă și o aromă excelentă, delicată. Ceaiurile albe sunt o delicatesă adevărată, a cărei calitate depinde de multe detalii mici. De la cultivarea și îngrijirea plantelor de ceai, prin momentul precis al recoltării, până la prelucrarea atentă. Când perlele argintii vin la voi acasă, acordati atentia maxima la degustarea lor. Merită!
Compoziție
Ceai alb Silver Pearls 100%Infuzie și gustul ceaiului
Ceaiul alb deosebit oferă o infuzie galben deschisă, care are un gust deosebit de delicat și natural. Nu este astringent, deci este popular cu cele mai multe, chiar și novice, ceaiuri. Pe gust se lasă o urmă dulce și un gust pentru o altă sorbire.
Originea ceaiului
Ceaiurile albe sunt o specialitate chineză căutată de oameni din întreaga lume. Sunt extrem de delicate și proaspete. Acestea pot fi boboci de ceai, care sunt foarte mult în ceaiurile albe. Majoritatea producției de ceai alb vine din provincia chineză Fujian, în special Jianyang, Fuding și Songxi. Zona montană, solul montan și numeroasele precipitații sunt ideale pentru creșterea ceaiurilor alpine. Recoltarea frunzelor de ceai se acordă o mare atenție - selectarea lor este extrem de strictă (colectează numai foarte tinere frunze cu puf moale alb) și în timp determinat cu precizie (de obicei, în rândul său, din martie și aprilie). Procesul de fabricație este de trei faze, încărcare, încălzire și modelare. Fermierii sunt sfătuiți să păstreze frunzele în aerul proaspăt. Dar acest lucru nu este întotdeauna posibil, așa că în sezonul ploios, acest pas este sub acoperiș. Oxidarea naturală, care începe imediat după rupere, este oprită prin încălzire, fie prin abur fierbinte, fie pe o tavă fierbinte. Apoi se usucă și se rulează în margele mici.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul alb turnați apă fierbinte de 70-80 °C în proporție de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA PAI MU TAN - ceai alb

GUANGXI PENE ALBE - ceai alb
