

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM
Cine nu a gustat încă unul dintre ceaiurile Oolong de lapte ar trebui să remedieze acest lucru rapid. De fapt, cine nu a gustat unul dintre cei mai bune ceaiuri Oolong de lapte. Pentru că există diferențe și între ceaiuri. Ceaiul vărsat China Milky Oolong Premium, cu aroma sa incredibil de plăcută de fructe și frișcă, este cu siguranță unul din ceaiuri care trebuie adăugat în colecția dumneavoastră de ceaiuri. Vă va încânta de îndată ce deschideți punga. Are un miros extraordinar și un gust minunat.
Compoziție
Milk Oolong 100%Infuzie și gustul ceaiului
Ceaiul China Milky Oolong Premium se ridică la înălțimea numelui său. Gustul și aroma premium vor încânta atât iubitorii de ceai experimentați, cât și degustătorii începători. Infuzia are o culoare galbenă deschisă, lăsând pe limbă o urmă de fructe acoperite cu frișcă. Bineînțeles, veți recunoaște și prospețimea ușoară a ceaiului.
Originea ceaiului
Ceaiul Oolong s-a născut în China. Nu este de mirare că cele mai bune ceaiuri semi-fermentate provin din partea de est și partea centrală a continentului euroasiatic. Dacă le veți căuta acolo, faceți denumirea lor tipică, Wu lung. Acesta se traduce prin „dragon negru”, ceea ce poate fi din două motive. Primul ține de legenda unui culegător de ceai căruia un șarpe negru mare i-a arătat arborii de ceai cei mai buni. Sau, este posibil ca ceaiul să fi primit acest nume și datorită frunzelor de ceai rulate în mod tipic, care pot semăna cu un dragon chinezesc.
Ceaiul semi-verde sau semi-fermentat se produce în China, în special în provincia Fujian, încă din timpul dinastiei Tang (618-907). Producția sa nu este ușoară și nu se poate spune că toate ceaiurile Oolong chinezești ating aceleași profiluri de aromă. În fapt, intervalul de fermentare variază între 8 și 70 %.
Prelucrarea frunzelor de ceai se face obicei în 7 până la 10 etape. În primul rând, ceaiul trebuie lăsat să se ofilească, ceea ce evaporă umiditatea de la suprafața frunzelor și reduce gustul ierbos al acestora (în cazul ceaiului Oolong cu lapte, este inclusă o etapă intermediară - înmuierea ceaiului în esență de lapte). Apoi, urmează scuturarea ceaiului. Acesta se scutură repetat într-un coș de răchită, ceea ce îmbunătățește oxidarea enzimelor, elimină amăreala și uniformizează gustul. Urmează apoi oxidarea propriu-zisă. Ceaiul dezvoltă note florale și fructate. Așa-numitul Kill-Green sau Fixing oprește procesul natural prin încălzirea frunzelor pe o tigaie fierbinte. Apoi, ceaiul trebuie să fie modelat, uscat și încălzit deasupra cărbunelui de lemn.
Rezultatul este un ceai care nu este nici verde, nici negru. Acesta este motivul pentru care este adesea denumit semi-verde.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

LAPTE OOLONG
