075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM

Cod: 964

Cine nu a gustat nici unul dintre Oolong-urile de lapte, ar trebui să o facă. De fapt - cine nu a gustat încă nici unul dintre cele mai bune Oolongi din lapte. Deoarece diferențele sunt si printre ceaiuri. China Milky Oolong Premium cu aromă fructată incredibil de plăcută nu trebuie sa lipsească in colecția dvs. de ceaiuri. Vă face plăcere imediat la deschiderea săculețul. Miros extraordinar si un gust minunat.

Pachete mari:
Pachete mici:
174,8 Lei /250 g 69,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Fructe, Crema
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

Milk Oolong 100%

Infuzie și gustul ceaiului

China Milky Oolong Premium este pe deplin în conformitate cu numele său. Aroma și mirosul premium vor încânta ceaiurile entuziaste, precum și degustătorii noi. Infuzia are o culoare galben pal, lăsând pe limbă o potecă de fructe stropite cu cremă. Desigur, veți recunoaște o prospețime de ceai relaxat.

Originea ceaiului

Oolong sa născut în China. Prin urmare, nu este de mirare că cele mai bune ceaiuri semi-fermentate provin din partea estică și centrală a continentului euroasiatic. Când le cereți, alegeți numele lor tipic Wu Long. Se traduce ca un "dragon negru", care poate avea două motive. Prima este o legendă despre selectorul de ceai, cel mai bun tufiș care a arătat un mare șarpe negru. Sau, de asemenea, este posibil ca numele să fi fost dat acestui ceai mulțumită frunzelor de ceai, în mod tipic curbate, care seamănă cu dragonul chinezesc.

Ceaiul semi-verde sau semi-fermentat este produs în principal în provincia Fujian încă din timpul dinastiei Tang (618-907). Producția sa nu este deloc ușoară și nu se poate spune că toți Oolongii chinezești au același profil de gust. Intervalul de fermentație este cuprins între 8 și 70%.
Prelucrarea frunzei de ceai este de obicei descrisă în 7 până la 10 pași. Este mai întâi necesar să se lase ceaiul la ofilit, astfel, se evaporă umezeala de pe suprafața frunzelor și pentru a reduce aroma lor ierboasă (în cazul laptelui Oolong clasificat - înmuierea ceaiului într-o esență de lapte). Atunci ceaiul este amestecat sau scuturat.În coșul de răchită este zdruncinat, ceea ce îmbunătățește oxidarea enzimelor, elimină amărăciunea și echilibrează gustul. Oxidarea în sine urmează. Se dezvoltă tonuri de flori și fructe în ceai. Așa-numitul proces uciderea verde sau oxidarea naturală se oprește prin încălzirea frunzelor pe tava fierbinte. De asemenea, este necesară formarea, uscarea și încălzirea ceaiului pe cărbune.

Rezultatul ceaiului nu este nici verde, nici negru. De aceea se numește verde.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

Cea mai înaltă clasă a acestui Oolong este cea mai scumpă. Zeita de fier din Fujian, China, caută iubitori de ceai experimentati pentru proprietăți extraordinare de gust și aromă. Se recomandă pregătirea folosind metoda Gong Fu Cha. Atunci dă din el ce e mai bun - caracterul bogat, gustul lung și nobilimea maximă. Acum si voi puteti trai totul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
64,8 Lei /250 g 25,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, după cum știm, este plăcut, neted, catifelat, dulce ... Oare cum poate fi Laptele Oolong? Tot la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de moale și o aromă dulce. Acesta este crescut într-un peisaj uluitor plin de dealuri verzi si crestate. Producției sale i se acordă cea mai mare atenție. Nu este de mirare că aparține unor sortimente foarte apreciate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
110,6 Lei /250 g 44,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

CHINA GABALONG BIO - oolong
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA GABALONG BIO - oolong

Gabalong este o adevărată raritate. Niciun alt ceai nu este fermentat într-un mediu saturat de azot, nu conține la fel de mult acid gamma-aminobutiric și nici gust de caramel și ciocolată. Beți o ceașcă de ceai incredibil de delicios și în același timp un ceai pentru îmbunătățirea condiției. Infuzia are o culoare aurie uimitoare, aroma este plăcută, dulce. Ceaiul China Gabalong BIO este plăcut în toate felurile. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ați vizualizat


Brasil Yerba Mate Green BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Brasil Yerba Mate Green BIO

Pachete mari:
Pachete mici:
45,3 Lei /250 g 18,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »