075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM

Cod: 964

Cine nu a gustat încă unul dintre ceaiurile Oolong de lapte ar trebui să remedieze acest lucru rapid. De fapt, cine nu a gustat unul dintre cei mai bune ceaiuri Oolong de lapte. Pentru că există diferențe și între ceaiuri. Ceaiul vărsat China Milky Oolong Premium, cu aroma sa incredibil de plăcută de fructe și frișcă, este cu siguranță unul din ceaiuri care trebuie adăugat în colecția dumneavoastră de ceaiuri. Vă va încânta de îndată ce deschideți punga. Are un miros extraordinar și un gust minunat.

Pachete mari:
Pachete mici:
176,3 Lei /250 g 70,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Fructe, Crema
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

Milk Oolong 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul China Milky Oolong Premium se ridică la înălțimea numelui său. Gustul și aroma premium vor încânta atât iubitorii de ceai experimentați, cât și degustătorii începători. Infuzia are o culoare galbenă deschisă, lăsând pe limbă o urmă de fructe acoperite cu frișcă. Bineînțeles, veți recunoaște și prospețimea ușoară a ceaiului.

Originea ceaiului

Ceaiul Oolong s-a născut în China. Nu este de mirare că cele mai bune ceaiuri semi-fermentate provin din partea de est și partea centrală a continentului euroasiatic. Dacă le veți căuta acolo, faceți denumirea lor tipică, Wu lung. Acesta se traduce prin „dragon negru”, ceea ce poate fi din două motive. Primul ține de legenda unui culegător de ceai căruia un șarpe negru mare i-a arătat arborii de ceai cei mai buni. Sau, este posibil ca ceaiul să fi primit acest nume și datorită frunzelor de ceai rulate în mod tipic, care pot semăna cu un dragon chinezesc.

Ceaiul semi-verde sau semi-fermentat se produce în China, în special în provincia Fujian, încă din timpul dinastiei Tang (618-907). Producția sa nu este ușoară și nu se poate spune că toate ceaiurile Oolong chinezești ating aceleași profiluri de aromă. În fapt, intervalul de fermentare variază între 8 și 70 %.

Prelucrarea frunzelor de ceai se face obicei în 7 până la 10 etape. În primul rând, ceaiul trebuie lăsat să se ofilească, ceea ce evaporă umiditatea de la suprafața frunzelor și reduce gustul ierbos al acestora (în cazul ceaiului Oolong cu lapte, este inclusă o etapă intermediară - înmuierea ceaiului în esență de lapte). Apoi, urmează scuturarea ceaiului. Acesta se scutură repetat într-un coș de răchită, ceea ce îmbunătățește oxidarea enzimelor, elimină amăreala și uniformizează gustul. Urmează apoi oxidarea propriu-zisă. Ceaiul dezvoltă note florale și fructate. Așa-numitul Kill-Green sau Fixing oprește procesul natural prin încălzirea frunzelor pe o tigaie fierbinte. Apoi, ceaiul trebuie să fie modelat, uscat și încălzit deasupra cărbunelui de lemn.

Rezultatul este un ceai care nu este nici verde, nici negru. Acesta este motivul pentru care este adesea denumit semi-verde.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

ROYAL EARL GREY - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROYAL EARL GREY - ceai negru

Un alt aspirant pe masa regală! Clasicul ceai negru de top din China, îmbogățit cu bergamot, cu siguranță nu se face de rusine. Și suntem siguri că nu renuntati la ceai cu numele mândru de Royal Earl Gray. Acesta este făcut pentru un mic dejun de weekend liniștit și o după-amiază ocupata. Ori de câte ori doriți, vă reîmprospăteaza gandurile și incurajeaza corpul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
77,1 Lei /250 g 30,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

CHINA GABALONG BIO - oolong
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA GABALONG BIO - oolong

Gabalong este o adevărată raritate. Niciun alt ceai nu este fermentat într-un mediu saturat de azot, nu conține la fel de mult acid gamma-aminobutiric și nici gust de caramel și ciocolată. Beți o ceașcă de ceai incredibil de delicios și în același timp un ceai pentru îmbunătățirea condiției. Infuzia are o culoare aurie uimitoare, aroma este plăcută, dulce. Ceaiul China Gabalong BIO este plăcut în toate felurile. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
225,7 Lei /250 g 90,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »