

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM
Cine nu a gustat nici unul dintre Oolong-urile de lapte, ar trebui să o facă. De fapt - cine nu a gustat încă nici unul dintre cele mai bune Oolongi din lapte. Deoarece diferențele sunt si printre ceaiuri. China Milky Oolong Premium cu aromă fructată incredibil de plăcută nu trebuie sa lipsească in colecția dvs. de ceaiuri. Vă face plăcere imediat la deschiderea săculețul. Miros extraordinar si un gust minunat.
Compoziție
Milk Oolong 100%Infuzie și gustul ceaiului
China Milky Oolong Premium este pe deplin în conformitate cu numele său. Aroma și mirosul premium vor încânta ceaiurile entuziaste, precum și degustătorii noi. Infuzia are o culoare galben pal, lăsând pe limbă o potecă de fructe stropite cu cremă. Desigur, veți recunoaște o prospețime de ceai relaxat.
Originea ceaiului
Oolong sa născut în China. Prin urmare, nu este de mirare că cele mai bune ceaiuri semi-fermentate provin din partea estică și centrală a continentului euroasiatic. Când le cereți, alegeți numele lor tipic Wu Long. Se traduce ca un "dragon negru", care poate avea două motive. Prima este o legendă despre selectorul de ceai, cel mai bun tufiș care a arătat un mare șarpe negru. Sau, de asemenea, este posibil ca numele să fi fost dat acestui ceai mulțumită frunzelor de ceai, în mod tipic curbate, care seamănă cu dragonul chinezesc.
Ceaiul semi-verde sau semi-fermentat este produs în principal în provincia Fujian încă din timpul dinastiei Tang (618-907). Producția sa nu este deloc ușoară și nu se poate spune că toți Oolongii chinezești au același profil de gust. Intervalul de fermentație este cuprins între 8 și 70%.
Prelucrarea frunzei de ceai este de obicei descrisă în 7 până la 10 pași. Este mai întâi necesar să se lase ceaiul la ofilit, astfel, se evaporă umezeala de pe suprafața frunzelor și pentru a reduce aroma lor ierboasă (în cazul laptelui Oolong clasificat - înmuierea ceaiului într-o esență de lapte). Atunci ceaiul este amestecat sau scuturat.În coșul de răchită este zdruncinat, ceea ce îmbunătățește oxidarea enzimelor, elimină amărăciunea și echilibrează gustul. Oxidarea în sine urmează. Se dezvoltă tonuri de flori și fructe în ceai. Așa-numitul proces uciderea verde sau oxidarea naturală se oprește prin încălzirea frunzelor pe tava fierbinte. De asemenea, este necesară formarea, uscarea și încălzirea ceaiului pe cărbune.
Rezultatul ceaiului nu este nici verde, nici negru. De aceea se numește verde.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

LAPTE OOLONG

CHINA GABALONG BIO - oolong
Ați vizualizat
