

LAPTE OOLONG
Laptele, după cum știm, este plăcut, neted, catifelat, dulce ... Oare cum poate fi Laptele Oolong? Tot la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de moale și o aromă dulce. Acesta este crescut într-un peisaj uluitor plin de dealuri verzi si crestate. Producției sale i se acordă cea mai mare atenție. Nu este de mirare că aparține unor sortimente foarte apreciate.
Compoziție
Milk Oolong 100%Infuzie și gustul ceaiului
Milk Oolong are o aromă delicioasă, lăptoasă. Mulți dintre noi identifică subtextul clasic Oolong, adică de nuci. Aroma este dulce. După turnare, ceaiul oferă o culoare galben-verde și un miros superb.
Originea ceaiului
Pentru Oolong, așa-numita semifermentare este caracteristică. El este numit ca si ceai albastru-verzui sau semi-verzui. Frunzele de ceai chinezesc sunt culese în Taiwan de cinci ori pe an. Recolta incepe in aprilie si dureaza pâna in decembrie. Urmează o procedură specială, în care frunzele de ceai primesc un gust tipic de lapte. Fermentarea lor are loc în aburul de lapte. Apoi, fermierii îl toarnă în recipiente speciale cu esență de lapte și se înmoaie în mod repetat.
Ulterior, ceaiul se plasează în coșuri mari de bambus, unde se agită intens. Acest lucru face ca frunzele să se umezească și să fie deranjate, ceea ce va declanșa oxidarea naturală a enzimelor. În funcție de sortare, acestea sunt lăsate in timp diferit acestui proces chimic. În general, Oolong fermentează undeva între 8-85%. Culoarea finală, conținutul de aromă și cofeină (tein) depind de procentul de fermentație. În Taiwan, grădinile de ceai gasiti în aproape toate regiunile. Oolong este cel mai adesea exportat din Nantou, unde ceaiul chinezesc este cultivat pe dealuri. Ele oferă condiții ideale pentru sol și climă. Taiwanul Oolong acoperă aproximativ 20% din producția mondială a acestor ceaiuri unice.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MASALA CHAI - ceai negru

IASOMIE - ceai verde
