

FUJIAN WHITE PEONY - ceai alb
Bunătăți delicate căutăm cu plăcere. De data aceasta, am reușit să cumpărăm ceaiul foarte fin White Peony în munții din Fujian. La nivel mondial, se situează printre primele zece și cele mai căutate ceaiuri. Pentru că excelează cu gustul elegant și grațios si are o abilitate uimitoare de a detoxifica.
Compoziție
Ceai alb FUJIAN WHITE PEONY 100%Infuzie și gustul ceaiului
Infuzia ceaiului de bujor alb din Fujian are o culoare ușor gălbuie până la verzui. Merită să-l turnați câteva ori - prima infuzie are doar un gust ușor floral, și în alte comunicate de dulceață prea delicată și finețea excepțională.
Originea ceaiului
Ceaiul alb este preparat numai din cele mai tineri lăstari de arbori de ceai chinezesc (Camellia sinensis), deci excelează cu delicatețe uimitoare și arome "moi". Prelucrarea frunzelor diferă și de ceaiul verde și negru. Aceast bujor alb (White Peony) a crescut în zona Fuding, situată la granițele faimoasei provincii de ceai din Fujian. Fujian are un peisaj montan și este de asemenea renumit pentru portul Shacheng și feroviare de mare viteză. Turiștii îl vizitează pentru a admira munții din Taimu cu formațiuni stâncoase magnifice, peșteri și locuri foarte singure scufundate în verdeață. Întreaga gamă de munți este acoperită de ceață pentru cea mai mare parte a anului, ceea ce se adaugă la mistica sa.
Datorită climatului, ceaiul lui Fuji crește bine. Cea mai mare parte a recoltei este prelucrată în ceai verde, producția de ceai alb reprezintă doar un procent. Cu toate acestea, există o mare cerere în lume. Bujorul alb (Pai Mu Dan, Baimudan) a recoltat lăstarii tineri și primele frunze. Dupa recoltare, frunzele nu se rotesc nici nu se incalzesc. Fermierii le usucă foarte încet, mai ales în camere reci și ventilate, răspândite pe platforme mari.
După câteva zeci de ore, ceaiul este uscat într-un cuptor de uscare. Pentru ceaiurile albe, este foarte important să se evite oxidarea nedorită a enzimelor. Ar schimba culoarea lăstarilor și, de asemenea, gustul. Când gustați Bujorul Alb, este ca și cum ai prelevat frunze de ceai.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
2.Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Termometru pentru ceai în cutie de lemn
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA PAI MU TAN - ceai alb

PERLE ARGINTII - ceai alb
