

LONG ZHU WHITE MILK - ceai alb
Specialitate cu iz de lapte. După ce turnați apă caldă, bilele de ceai alb încep să se desfacă și să emane miros. Cine iubește dulceața blândă a laptelui și tonurile proaspete ale ceaiurilor albe va fi încântat. Ceaiul Long Zhu White clasic conține doar puțină teină. Îl puteți savura de dimineața până seara. Gustul său este unic iar efectele sale pe măsură. Zâmbetul va fi mereu pe față.
Compoziție
100%INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Ceaiul alb Long Zhu White Milk se remarcă prin gustul său delicat, proaspăt de citrice, care pare a fi acoperit cu o ceață de lapte. Compoziția generală are gust dulceag, ceaiul este fraged și plăcut. Infuzia are o culoare galbenă deschisă. Îl puteți îndulci cu o picătură de miere.
ORIGINEA CEAIULUI
Când spuneți Long Zhu White, fiecare cunoscător de ceai își imaginează perle de o culoare gri-verzuie deschisă. Adăugăm la ele ulei esențial de lapte, și scriem MILK în denumire și avem un ceai unic în lume. Este cunoscut de specialiști de la est la vest, de la nord la sud. Se prepară în ceainării și are un loc bine meritat în multe gospodării. Faceți cunoștință cu ceaiul alb care are gust de lapte.
Long Zhu White este un ceai alb tradițional chinezesc. Uneori se mai numește și Dragon Pearl sau Imperial Pearl. Se produce din muguri tineri și frunze din arborele de ceai chinezesc. Recoltarea și prelucrarea lor este supusă unui control strict, se execută exclusiv manual și se ocupă cei mai experimentați angajați ai grădinilor de ceai. Compoziția gustativă finală, aroma, culoarea și aspectul ceaiului depind tocmai de grija, cu care se recoltează și se produce ceaiul. Toate acestea joacă un rol crucial în vânzarea sa.
Arborii de ceai se recoltează în provincia chineză Fujian, de obicei între lunile martie și aprilie. Se recoltează în această perioadă dacă frunzele sunt folosite pentru producerea ceaiului alb. Când agricultorii pregătesc ceaiul Long Zhu White Milk, îl expun la abur și apoi îl înmoaie în ulei esențial de lapte, ceea ce se repetă de mai multe ori. După uscarea parțială, ceaiul este rulat manual în mărgele mici, uscat, sortat și ambalat. Datorită acestei proceduri tradiționale, își păstrează toate proprietățile dorite și dobândește o aromă de lapte unică.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul alb turnați apă fierbinte de 80 °C în proporție de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor din bumbac M - 1buc

Termometru pentru ceai
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde

IASOMIE - ceai verde
