

BIG JADE EARRING - ceai alb
Big Jade Earring este un ceai alb unic într-un pachet unic. Mâinile fine și grijulii au format-o în "cercei de ceai" perfect simetrice. Frunzele de ceai culese manual au parcurs un drum lung spre masa noastră. Dar a meritat! Privirea spre panglicile desfacatoare care coboară incet spre fundul ceainicului este una de neuitat. Și acel miros!
Compoziție
Ceai alb BIG JADE EARRING 100%Infuzie și gustul ceaiului
Acest ceai format dupa turnare cu apă fierbinte incet se desface si cade pe fund. Infuzia este foarte deschisa la culoare galbena ca mierea. Mirosul bogat seamănă cu fânul încălzit de soare. Aroma este dulce, ușor fumurie și fina. Ceaiul alb este aproape fără tonuri astringente.
Originea ceaiului
Provincia chineză Yunnan este producătorul multor tipuri de ceai. Earring Big Jade este unul dintre cele mai exigente. Întregul proces a fost făcut în întregime manual. În caz contrar, nu ar fi posibila obtinerea formei regulate cercurilor mici. În versiunea verde îl veți găsi pe piață sub numele de Yu Huan. Ceaiurile albe sunt produse într-o măsură mai mare numai în China. Cele mai mari recolte provin din provincia Fujian, dar nici Yunnan nu sta departe. Sud-vestul Chinei este renumit pentru arbustii de ceai vechi, cel mai lung crescand are 800 de ani.
Nu este de mirare că cultivarea, îngrijirea și recoltarea copacilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) aparțin in Yunnan tradițiilor culturale de valoare înaltă. Proprietarii grădinilor de ceai învață meșteșugurile de la părinții și bunicii lor, culegerea ceaiului apartine soțiilor și fiicelor. Producția de ceai alb este un proces foarte delicat. După culesul mugurilor de ceai fine și a celor mai apropiate frunze argintii, ceaiul se usuca încet. Cel mai adesea este intins pe mesele mari în camere reci și ventilate. Trebuie avut grijă să nu provoace oxidare violentă a enzimelor, ceea ce ar face ca ceaiul să fie maroniu și să-și schimbe complet gustul și aroma. Cu toate acestea totusi ajunge la o oxidare ușoară și dorită. Ofilirea durează câteva zeci de ore dupa ce Earring Big Jade se formeaza manual și se usuca cu mare grijă. Ceaiuri formate sau ceaiuri artistice chinezesti oferă un spectacol minunat după turnarea apei fierbinți.
Vă recomandăm să pregătiți ceaiul într-un ceainic de sticlă sa nu pierdeti experiența estetică.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SILVER NEEDLE - ceai alb

CHINA WHITE BUTTERFLY - ceai alb
