

FRUMOASA INFLORITA - ceai din flori
Știți cum arata când cineva înflorește in frumusețe? Cu siguranta da. Când înflorește in frumusețe ceaiul, este o plăcere să-l vedeti și chiar să-l gustati. Producția ceaiurilor infloritoare aparține artei chinezești vechi. La un moment dat, au fost interzise în China, dar astăzi din nou se pot cultiva și exporta. Frumusetea înfloritoare este una dintre cele mai populare.
Compoziție
Ceai verde,Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia acestui ceai înfloritor este galben deschisă până la portocalie. Are un miros delicat și un gust ușor astringent. Ceaiul are un efect proaspăt și floral.
Originea ceaiului
Ceaiurile înfloritoare aparțin unei categorii speciale de așa-numite ceaiuri artizanale. Pentru producția lor, se folosesc cel mai adesea frunze de ceai verde sau alb și multe feluri de flori - de la bujori și iasomie, gălbenele, hibiscus până la magnolie. Ceaiurile sunt realizate exclusiv manual, prin strângerea frunzelor individuale împreună. În mijloc este întotdeauna încorporată o floare colorată, care își dezvăluie în plin frumusețea după adăugarea apei fierbinți.
Ceaiul înfloritor a ajuns în Europa abia la sfârșitul secolului trecut, deși în China este cunoscut de sute, chiar mii de ani. A fost creat pentru curtea imperială, pentru a distra nobilimea. În anii 60 ai secolului XX însă, guvernul chinez l-a declarat un anacronism burghez în contextul Revoluției culturale și a interzis producția sa. Înapoi în topuri ajung ceaiurile înfloritoare abia acum. Popularitatea lor crește, iar aceasta nu numai în China, ci și în Europa. Este un cadou original, care nu plictisește și drag pentru toate ocaziile. Ceaiul înfloritor va fi apreciat de fetele tinere ca o dovadă a sentimentelor, va bucura părinții și bunicii, potate fi dăruit și unui superior. Nu va strica nimic, dimpotrivă va face o mare bucurie.
Ambalajul de 100 de grame conține cel mai adesea 12-15 bucăți de ceai înfloritor. În funcție de greutate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- La Ceaiul care înflorește - 1 porție (bilă) se adaugă 0,3 litri de apă fierbinte de 80 °C.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute.
- O floare deschisă se poate infuza de mai multe ori.
- Număr de infuzii 2-3.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

FLORI DE MIGDALE - ceai înfloritor

PEPITA DE AUR - ceai care înflorește
