

CRIN INFLORITOR - ceai infloritor
Acestea aparțineau exclusiv pe mesele imperiale. De atunci parca sau pierdut, apoi au reapărut și de atunci îi puteți găsi în oferta noastră. Așa-numitul ceai înflorit aparține Chinei, precum și porțelanul și hârtia. Frumusețea lor unică este ascunsă înăuntru. După turnare cu apă fierbinte, bilutele verzi se deschid și permit sa iasa la suprafata floarea colorată. Este un spectacol grozav!
Compoziție
Ceai verde 100%,Infuzia și gustul ceaiului
Când turnați peste ceaiul Crinul în floare apă fierbinte, o colorează în galben deschis. Camera va fi învăluită de un miros floral ușor, cu o urmă de prospițime a ceaiurilor verzi chinezești. Gustul este ușor astringent, răcoritor și dulceag de iasomie.
Originea ceaiului
Ceaiurile înflorite, le veți întăni și sub denumirea de modelate sau artistice. Nu e de mirare. Este de-a dreptul o adevărată artă să legați frunzele de ceai și florile, astfel încât să se deschidă într-o floare odată cu adăugarea apei fierbinți. Reușesc numai femeile cu o îndemânare excepțională, care leagă ceaiuri de câțiva ani deja. Producția este în cea mai mare parte în mâinile femeilor. Cu mișcările precis conduse învelesc frunzele ceaiurilor verzi și albe. În centrul lor adaugă flori parfumate și colorate și toate le leagă cu atenție și fermitate cu un singur șir.
Când înflorește ceaiul Crinul în floare, veți vedea în el, în mod evident - crin și iasomie. În ceaiurile modelate se leagă însă și crizanteme, gălbenele, flori de osmanthus sau gomfrene.
Istoria ceaiurilor legate este veche. Inițial au fost produse exclusiv pentru plăcerea împăratului și a curții sale. Revoluția culturală chineză le-a declarat în anii 70 ai secolului trecut drept anacronism burghez, și, la fel ca și monumentele și antichitățile din vremea aceea le-a distrus și interzis.
Aceste ceaiuri prețioase și tradiționale chineze au început să fie importate în Europa abia la mijlocul secolului al XX-lea. Devin cadouri dorite și atrag întotdeauna atenția.
Într-un pachet de 100 de grame, sunt de obicei 15 pepite de ceai înfloritor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- La Ceaiul care înflorește - 1 porție (bilă) se adaugă 0,3 litri de apă fierbinte de 80 °C.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute.
- O floare deschisă se poate infuza de mai multe ori.
- Număr de infuzii 2-3.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PEPITA DE AUR - ceai care înflorește

FLOAREA IUBIRII - ceai infloritor
