

PEPITA DE AUR - ceai care înflorește
Într-adevăr ca si un mugur mic arata un alt ceai din sorta ceaiului infloritor. Dar sa nu vă lasati înșelați - acesta nu va ramane nemișcat pe fund. De îndată ce vine în contact cu apa, începe să se deschidă incet și din el infloreste o floare minunata în două culori. Ajuta la depășirea stresului, epuizării și readuce bucurie in viață.
Compoziție
Ceai verde 100%, Floare de iasomie, Flori de gălbenele, Flori de AmaranthInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Pepita de aur se ridică la înălțimea numelui său atunci când vine vorba de culoarea infuziei. După ce se toarnă apa fierbinte, se transformă într-o culoare frumoasă galben aurie. Mirosul este, de asemenea, demn de remarcat - este ușor și proaspăt. Gustul ceaiului poate fi descris ca ușor, floral, moderat astringent și răcoritor.
Originea ceaiului
Ceaiurile care înfloresc își au originea, desigur, în China. Cândva, urmărirea modului în care se desfac a fost una dintre distracțiile cele mai căutate ale membrilor curții imperiale. Dar, în anii 1960, guvernul chinez a intervenit în această tradiție și a interzis producția acestor ceaiuri. Abia în ultimele decenii ceaiul care înflorește (Blooming Tea, Flowering Tea) a revenit pe piață. Din fericire, ajunge și în Europa, astfel încât să-l putem dărui tuturor oamenilor dragi din toată lumea. Producția de ceaiuri care înfloresc nu este deloc ușoară. Cu aceasta se ocupă mai ales de femeile și fetele care au mâini delicate și sensibile. Este necesar să fie legate frumos, dar ferm câteva frunze de ceai verde sau alb și să se pună o floare colorată și parfumată în mijlocul lor. În acest scop, de exemplu, se folosesc flori de arbore de ceai, iasomie, hibiscus, bujor, crizanteme sau gălbenele. De obicei, veți găsi 15 bucăți într-un pachet de 100 de grame de ceai care înflorește, dar depinde de greutatea ceaiului. Fiecare poate fi infuzat de mai multe ori. Dacă floarea din ceai nu încetează să vă uimească chiar și după ultima infuzie, o puteți expune ca decor în apă curată și rece pentru câteva zile.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- La Ceaiul care înflorește - 1 porție (bilă) se adaugă 0,3 litri de apă fierbinte de 80 °C.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute.
- O floare deschisă se poate infuza de mai multe ori.
- Număr de infuzii 2-3.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

FLORI DE MIGDALE - ceai înfloritor

FLOAREA IUBIRII - ceai infloritor
