

FLORI DE MIGDALE - ceai înfloritor
Legarea frunzelor de ceai și a florilor colorate în margele îngrijite este o disciplină dificilă. Mâinile trebuie să fie gratioase, materialul perfect pregătit. Ceaiurile înfloritoare ne pot da atăta bucurie căt din experiența minunată vizuală și cea gustativă putem avea. Oferiți-vă un moment de liniște langa ceaiul înfloritor cu iasomie și crizanteme.
Compoziție
Ceai verde, Floare de galbenele, Floare de iasomieInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul înfloritor oferă de obicei o infuzie de culoare deschisa pentru a excela frumos in ea floarea de ceai. Excepție nu sunt nici Migdale infloritoare. Băutura are o culoare delicată galbenă. Gustul este delicios ușor, plăcut revigorant cu iasomie.
Originea ceaiului
Ceaiuri formate sau artistice provin din China, de obicei provincia Yunnan. Ele se compun dintr-o grămadă de frunze de ceai verde și alb (ceaiuri negre mai puțin frecvente) care sunt legate cu un sir subțire împreună cu una sau mai multe flori. După turnarea apei, buchetul se extinde și se deschide. Nu este în întregime sigur cât de mult timp se produce ceaiul verde în China, în orice caz, a ajuns în Europa la mijlocul secolului al XX-lea. Dar există rapoarte că istoria lor este de câteva sute de ani. Ceaiul înfloritor,(Blooming Tea, Flowering Tea) este produs manual, din frunze de ceai.
Florile uscate și ierburile sunt plasate între ele. Cele mai populare sunt iasomia albă și floarea sălbatică, gălbanele portocalii, crizantemele roșii. Așa-numitul ceai artistic este un dar extraordinar. Într-un pachet de 100 de grame, 15 bile de ceai cu flori sunt de obicei numărate (în funcție de greutatea lor). Este posibil să le reutilizați în mod repetat. Cei care nu doresc să renunțe la privirea unei frumoase flori de ceai după ce au consumat băutura pot muta legătura într-un castron sau într-un mic acvariu cu apă curată rece. Atâta timp cât frunzele nu se estompează, ele vor forma o completare naturală unică a interiorului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- La Ceaiul care înflorește - 1 porție (bilă) se adaugă 0,3 litri de apă fierbinte de 80 °C.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute.
- O floare deschisă se poate infuza de mai multe ori.
- Număr de infuzii 2-3.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PEPITA DE AUR - ceai care înflorește

FLOAREA IUBIRII - ceai infloritor
