

SILVER SCREW - ceai alb
Ceaiul verde special din provincia Guangxi imbucurează inima și ochii. Zona centrală a Chinei apartine mii de ani peștelui, orezului și ceaiului. Creste în frumoase grădini deluroase. Irigat de fluxuri care in văi se scurg în râuri, protejate de vânt de copacii care creează un baldachin deasupra lor. Intrați în lumea frumoasa rurală a animalelor sălbatice și a copacilor rari!
Compoziție
Ceai alb SILVER SCREW 100%Infuzie și gustul ceaiului
Silver Screw combină gustul florilor și tonurile naturale ale ceaiurilor verzi. Un ceai revigorant, ușor astringent și totuși indulcit va uimi pe cei ce cauta arome unice și pe cei începători. Datorită indiciilor de tonuri de iasomie va cuceri inima fiecărui iubitor de ceaiuri. Infuzia are o culoare galben pal.
Originea ceaiului
Provincia Guangxi este situată în partea de sud a Chinei, cu vedere spre Golful Beibu. Cea mai caldă lună este în luna iulie, când temperaturile urcă la 30 ° C. Dimpotrivă, cel mai rece este ianuarie, cu temperaturi cuprinse între 6-16 ° C. Din aprilie până în septembrie, ploaia de lungă durată este foarte frecventă în zonă. Exact această vreme se potrivește arbuștilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis), care acoperă dealurile munților. Silver Screw este recoltat exclusiv manual, precum și prelucrarea și ambalarea acestuia.
Proprietarii de grădini de ceai sunt întotdeauna dornici să recolteze cele mai bune frunze de calitate, in cazul acesta se culeg si boboci. În ceai, le recunoaștem pur și simplu - au o culoare deschisa, argintie, uneori aurie. Expertul le identifică și în gustul ceaiului - o proporție mare de finete si delicatețe. După recoltare, frunzele trebuie prelucrate foarte rapid pentru a evita oxidarea inutilă. Producția de ceai include degresare, aburire și laminare manuală. Prin încălzirea frunzelor de ceai, oxidarea enzimelor este oprită și se menține culoarea și aroma naturală. Ceaiul se ruleaza în spirale mici, apoi se usucă, se sortează și se împachetează.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PERLE ARGINTII - ceai alb

FUJIAN WHITE PEONY - ceai alb
