

BAI MU TAN - ceai alb
Bujorul alb este pe scurt cel mai bun. Ceaiurile albe de înaltă calitate, cu frunze mari de culoarea măslinelor, aduc în cercurile noastre de ceai o armonie blândă și florală. Bai Mu Tan este un clasic. Acesta stimuleaza atat cat trebuie, vă dă antioxidanti si minerale, va imbunatati imunitatea. Ceaiul împăraților este pur și simplu bun cu calități unice.
Compoziție
Ceai alb BAI MU TAN 100%Infuzie și gustul ceaiului
Acest ceai alb oferă o infuzie galbenă frumoasă, cu o aromă plăcută și ușoară. Gustul său este construit pe baza florală, nu este astrigent nici amar. Dimpotrivă, Bai Mu Tan lasă un gust blând și răcoritor pe limba voastră.
Originea ceaiului
Bai Mu Tan nu provine din nici o grădina de ceai necunoscuta. Este produs din ceaiul chinez (Camellia sinensis), care a crescut în provincia Fujian. Caracterul său il formează munții înalți, precipitații frecvente și condiții speciale de sol. Datorită acestui fapt, ceaiurile sunt pline de putere și mugurii lor au finețea necesară și abilitatea de a absorbi mirosul înconjurător. Ceaiul alb (Pai Mu Tan, Bai Mu Tan, Bujor alb, Bai Mudan) putea fi gustat numai de Împăratul chinez.
A fost foarte rar și delicat si toată recolta a mers direct la curtea imperială. Astăzi este cerută nu numai în China dar și în America și Europa, iar producția sa nu este încă în măsură să satisfacă cererea. Pentru ca ceaiul alb să fie de cea mai bună calitate, acesta trebuie să conțină o mare parte din muguri. Acestea sunt recoltate în câteva săptămâni, in mijlocul lunii martie. Plantațiile în teren deluros sunt culese de femei și fete cu coșuri mari pe spate.
Frunzele și mugurii sunt culese și predate la procesare. Frunzele se lasă la ofilit și apoi se usucă. Cu toate acestea, temperatura aerului trebuie să fie relativ scăzută, astfel încât frunzele să nu fie deteriorate. De aceea această parte a producției este lungă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA PAI MU TAN - ceai alb

GUANGXI PENE ALBE - ceai alb
