

KING MAO FENG - ceai alb
A fost așa ... un tânăr cărturar sa îndrăgostit de o fată frumoasă care lucra în grădinile de ceai ale unui fermier bogat. Vroia să o cucereasca și a forțat părinții fetei sa i-o dea. În noaptea dinaintea nunții, fata a fugit de acasă la iubitul ei. El ucis de mâna proprietarului statea intins pe marginea pădurii.Frumoasa plangea mult deasupra mormântului iubitului sau unde a crescut un tufis de ceai. Ceaiul alb a devenit simbol al dragostei lor pure ...
Compoziție
Ceai alb China Mao Feng 100%Infuzie și gustul ceaiului
Ceaiul alb Mao Feng are un gust dulce plăcut și o aromă bogată. Infuzia sa este clară, galben pal. Ideal pentru prepararea ceaiului cu gheață.
Originea ceaiului
Acest ceai alb vine din provincia Zhejiang, situat pe coasta de sud-est a Chinei. Este renumit pentru peisajul natural pitoresc și se numește adesea "pământul de pește și orez". În plus, ei exportă de asemenea mătase și ceai. Șaptezeci la sută din suprafață este formată din munți și dealuri. Grădinile de ceai specializate în producția de ceai verde și alb sunt prevăzute pe versanții lor. Mao Feng este făcut din mugurii de ceai recoltați chiar înainte de dezvoltare și câteva frunze verzi închise. Ele sunt colectate exclusiv cu mâna, înaintea zorilor, astfel încât orice rouă să nu provoace răcirea nedorită a acestora. Se lasă să se ofilească, se încălzesc rapid (fie pe bazine mari sau pe aer cald) și se usucă la temperaturi scăzute. Rezultatul este un ceai alb original cu gust dulce excelent.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul alb turnați apă fierbinte de 70-80 °C în proporție de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde
