

SECRETUL MIC LUI BUDDHA - ceai alb
Ceai alb și ceai verde, iasomie și hibiscus alb. Ce secret se ascunde în acest ceai vrac cuceritor? Vine din departare, din locuri de natură frumoasă și de la tradiții culturale bogate. De pe pământ, care are ca singura pe lume clădire vizibilă din univers. Misterul este păzit din totdeauna de Buddha. El poate asculta și sa povesteasca. La fel ca ceaiul nostru. Aveți încredere în el ...
Compoziție
Ceai alb China Mao Feng, Ceai verde China Guangxi, Perle de iasomie 5%, Aromă naturală, Floare de hibiscus alb 3%Infuzie și gustul ceaiului
Micul secret al lui Buddha are o aromă minunat echilibrată de piersică și iasomie. Baza sa o constituie un ceai alb fin și un ceai verde foarte proaspăt. Combinația lor creează o aventură delicată. Infuzia are culoare galbenă, miros dulce, aromă fructată cu delicatețe de iasomie. Acest ceai vrac este perfect pentru prepararea ceaiului cu gheață. Încercați-l pentru a varia modalitatea prin care stați hidratați în zilele fierbinți de vară.
Originea ceaiului
Ambele ceaiuri provin din China. Mao Feng alb este acasă în provincia Zhejiang, cel verde în Guangxi. Ceaiul alb este recoltat la cumpăna lunilor martie și aprilie, iar principala caracteristică a acestuia este proporția mare a mugurilor de ceai acoperiți cu vârfuri argintii. După recoltare, este lăsat la veștejit și este uscat pentru o perioadă relativ lungă la temperaturi scăzute. În același timp, este scuturat, provocând tulburarea structurilor celulare ale frunzelor și oxidarea delicată a enzimelor. Acest proces chimic natural este încheiat cu opărirea la aburi sau cu încalzirea bruscă.
Producția ceaiului verde chinezesc implică veștejirea și tratarea repetată cu aburi sau prăjirea în tigaie. Majoritatea ceaiurilor verzi din China au o aromă fumurie pe care o dobândesc tocmai prin prăjire. Frunzele de ceai sunt apoi împăturite și uscate. Hibiscusul l-am cumpărat de la un furnizor certificat în UE pentru prelucrarea și vânzarea plantelor. Putem fi astfel siguri, că livrează numai bunuri din agricultura organică, ale căror consum nu prezintă nici un fel de riscuri pentru sănătatea noastră. Plantele nu conțin metale grele sau alte reziduuri din îngrășăminte industriale sau produse de îngrijire.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul alb turnați apă fierbinte de 70-80 °C în proporție de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
