

CHINA WHITE BUTTERFLY - ceai alb
Lăsați-vă cucerit de gustul delicat și mătăsos al acestui ceai chinezesc unic din renumita regiune a ceaiului Yunnan. Pe aripile Fluturelui Alb, așa cum i se spune în traducere, mintea dvs. se va liniști și vă veți bucura de fiecare înghițitură din acestă băutură delicioasă. Mai mult, și datorită conținutului scăzut de teină.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Gust natural dulceag și ușor, cu textură catifelată. Infuzia are o culoare aurie și o aromă bogată care va trezi simțurile.
Originea ceaiului
În sud-vestul Republicii Populare Chineze se află vasta provincie Yunnan. Este o zonă cu munți, râuri, natură frumoasă și, desigur, plantații de ceai. Și nu oricare. De aici provin cele mai bune ceaiuri chinezești și unul cu siguranță este White butterfly. Ceaiul alb din Yunnan are o tradiție îndelungată. Producția sa mai pronunțată a început în timpul domniei dinastiei Sung, adică între secolele X și XIII, și mult timp a fost o specialitate pur chinezească. Frunzele provin din soiul original de arbori de ceai Camellia Sinensis. Pentru a menține puterea și calitatea ceaiului, acesta trebuie să fie recoltat în timpul așa numitei „first flush”. Imediat ce primii muguri tineri apar pe arbore, trebuie să fie culeși foarte atent în 48 de ore. Apoi sunt întinși la soare și lăsați să se usuce liber, fără aburire sau modelare ulterioară. Ceaiul alb ca atare este relativ rar datorită recoltării care necesită mult timp.
Yunnan White butterfly este însă un ceai foarte rar. Prelucrarea sa are loc într-un mic centru de cultivare din mijlocul munților, unde totul se bazează pe prelucrare manuală atentă. Cantitatea acestui ceai produs în fiecare an este foarte limitată, ceea ce îl face foarte dificil de găsit. Dar efortul crescut merită. Experiența este însăși forma ceaiului. Parfumul îmbietor, care este absolut unic, sporește impresia unei dantele de care amintește fiecare frunză. Experiența ulterioară a infuziei este plăcut de ușoară și liniștitoare, la fel ca zborul fluturilor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde

HONEYBUSH CU VIȘINE
