

COACĂZE ROȘII CU CĂPȘUNE - ceai alb
Se spune că pe vremuri ceaiurile albe puteau fi consumate doar de apropiații împăratului. Sunt extrem de delicate, ușoare și gingașe. Pe scurt, o delicatesă pentru papilele gustative. Noi am acoperit ceaiul alb tradițional Mao Feng cu o mulțime de fructe. Și rezultatul? O compoziție magnifică cu note, care se completează delicios, de căpșuni, coacăze și încă ceva ... Poate că eleganța trandafirilor sau netezimea nalbei, este cea care adaugă o delicatețe rară gustului ceaiului Coacăze roșii cu căpșune.
Compoziție
Ceai alb China Mao Feng, Ananas confiate (ananas, zahăr), Papaya confitata (papaya, zahar), Mango confiate (mango, zahăr), Aromă naturală, Coacăze roșii 2%, Petale de trandafir, Bucăți de căpșuni 1%, Flori de malva,Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul alb Coacăze roșii cu căpșuni oferă o infuzie de culoare deschisă, galben-portocalie. Miroase foarte plăcut a fructe și numai atunci când îl gustați, veți realiza și prezența ceaiului alb delicat. Per ansamblu, acest amestec este ușor, proaspăt și dulce în același timp. Are și o ușoară astringență, ceea ce îl face foarte atractiv.
Originea ceaiului
În traducere, Mao Feng înseamnă un mugur cu puf. Prin urmare, este clar că acest ceai alb este făcut doar din muguri, sau așa-numitele vârfuri. Datorită lor, este foarte delicat și are gust dulceag. Sunt marcate ca ceaiuri albe, ceaiurile care conțin frunze tinere sau muguri din arbore de ceai chinezesc (Camellia sinensis). Procesarea lor trebuie să fie rapidă și delicată, astfel încât să nu piardă niciuna dintre proprietățile unice ale gustului.
Ceaiurile albe se culeg de obicei manual și se lasă să se usuce fie la soare, fie se încălzesc puțin (în tigăi mari sau la aburi). Scopul este de a opri procesul natural de oxidare a frunzelor, care începe imediat după ce se culeg sau de rulează. La final, totuși, ceaiul trebuie întotdeauna uscat, sortat cu atenție și ambalat.
Un ingredient important pe care îl puteți recunoaște cu ușurință în gustul acestui ceai sunt coacăzele roșii. Fructele mici cu gust acrișor sunt o sursă de vitamina C și fibre, sunt folosite în medicina populară și în bucătărie. Coacăzul este o materie primă populară pentru producerea de siropuri, gemuri și, de exemplu, pentru vin. Fructele cresc în ciorchini mici pe arbuștii de coacăz roșu (Ribes rubrum), care se dezvoltă bine într-un climat temperat.
Căpșunele, fructele căpșunilor (Fragaria), ca și coacăzele, cresc în sălbăticie, dar sunt adesea cultivate pe plantații mari și grădini. Plantele perene produc fructe cu pulpă parfumată și foarte gustoasă care se consumă ca atare sau în deserturi, gemuri și alte delicatese. Căpșunele conțin vitamina C, vitamina B și minerale precum fierul, calciu și potasiu.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul turnați apă fierbinte de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEAI ALB CU VIȘINE - ceai alb

CEAI DRAGON - amestec

MANGO CU AFINE - ceai verde
Ați vizualizat
