075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

COACĂZE ROȘII CU CĂPȘUNE - ceai alb

Cod: 1581

Se spune că pe vremuri ceaiurile albe puteau fi consumate doar de apropiații împăratului. Sunt extrem de delicate, ușoare și gingașe. Pe scurt, o delicatesă pentru papilele gustative. Noi am acoperit ceaiul alb tradițional Mao Feng cu o mulțime de fructe. Și rezultatul? O compoziție magnifică cu note, care se completează delicios, de căpșuni, coacăze și încă ceva ... Poate că eleganța trandafirilor sau netezimea nalbei, este cea care adaugă o delicatețe rară gustului ceaiului Coacăze roșii cu căpșune.

Pachete mari:
Pachete mici:
75,7 Lei /250 g 30,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Căpșuni, Rybíz
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă

Compoziție

Ceai alb China Mao Feng, Ananas confiate (ananas, zahăr), Papaya confitata (papaya, zahar), Mango confiate (mango, zahăr), Aromă naturală, Coacăze roșii 2%, Petale de trandafir, Bucăți de căpșuni 1%, Flori de malva,

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul alb Coacăze roșii cu căpșuni oferă o infuzie de culoare deschisă, galben-portocalie. Miroase foarte plăcut a fructe și numai atunci când îl gustați, veți realiza și prezența ceaiului alb delicat. Per ansamblu, acest amestec este ușor, proaspăt și dulce în același timp. Are și o ușoară astringență, ceea ce îl face foarte atractiv.

Originea ceaiului

În traducere, Mao Feng înseamnă un mugur cu puf. Prin urmare, este clar că acest ceai alb este făcut doar din muguri, sau așa-numitele vârfuri. Datorită lor, este foarte delicat și are gust dulceag. Sunt marcate ca ceaiuri albe, ceaiurile care conțin frunze tinere sau muguri din arbore de ceai chinezesc (Camellia sinensis). Procesarea lor trebuie să fie rapidă și delicată, astfel încât să nu piardă niciuna dintre proprietățile unice ale gustului.

Ceaiurile albe se culeg de obicei manual și se lasă să se usuce fie la soare, fie se încălzesc puțin (în tigăi mari sau la aburi). Scopul este de a opri procesul natural de oxidare a frunzelor, care începe imediat după ce se culeg sau de rulează. La final, totuși, ceaiul trebuie întotdeauna uscat, sortat cu atenție și ambalat.

Un ingredient important pe care îl puteți recunoaște cu ușurință în gustul acestui ceai sunt coacăzele roșii. Fructele mici cu gust acrișor sunt o sursă de vitamina C și fibre, sunt folosite în medicina populară și în bucătărie. Coacăzul este o materie primă populară pentru producerea de siropuri, gemuri și, de exemplu, pentru vin. Fructele cresc în ciorchini mici pe arbuștii de coacăz roșu (Ribes rubrum), care se dezvoltă bine într-un climat temperat.

Căpșunele, fructele căpșunilor (Fragaria), ca și coacăzele, cresc în sălbăticie, dar sunt adesea cultivate pe plantații mari și grădini. Plantele perene produc fructe cu pulpă parfumată și foarte gustoasă care se consumă ca atare sau în deserturi, gemuri și alte delicatese. Căpșunele conțin vitamina C, vitamina B și minerale precum fierul, calciu și potasiu.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul turnați apă fierbinte de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEAI ALB CU VIȘINE - ceai alb
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI ALB CU VIȘINE - ceai alb

Vișinată, bomboane cu vișine.... și ce spuneți de ceai cu vișine? Ceaiul ușor și foarte plăcut aduce nu numai o experiență gustativă delicioasă. Poate, de asemenea, să reîmprospăteze și să alunge multe afecțiuni. Ceaiul alb, verde și negru este folosit în medicina tradițională chineză ca un adevărat elixir al vieții și tinereții. Cei care vor prepara Ceaiul alb cu vișine se vor bucura și de aroma plăcută de iasomie și trandafiri, precum și de gustul proaspăt al vișinelor… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,5 Lei /250 g 30,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,2 Lei /250 g 31,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

MANGO CU AFINE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO CU AFINE - ceai verde

Exact așa miroase vara. Fructe, ușoare și ispititoare. Doar gustați. Nu așteptați nimic, cufundați-vă într-o zi însorită, care începe cu o dimineață proaspătă și se termină cu o seară caldă și lungă. Amestecul de ceai verde, cu bucăți de mango și afine revigorează plăcut oricând și oriunde. Încercați-l sub formă de ceai cu gheață, vă va surprinde cu note noi și o răcorire excelentă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
80,6 Lei /250 g 32,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

Ați vizualizat


SARSAPARILLA - planta (SMILAX RADACINA MEDICINALA)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SARSAPARILLA - planta (SMILAX RADACINA MEDICINALA)

Pachete mari:
Pachete mici:
130,0 Lei /250 g 52,0 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »