

ALADIN - amestec
Incredibil de dulce și extraordinar de proaspăt - este Aladin al nostru. Exact ca si din basm. Doar pregatiți-l și vă îndeplineste trei dorințe - vă va intinerii, alunga stresul și reimprospateaza metabolismul. Nu este nimic mai bun în vremurile agitate de astăzi. Băutură naturala fara cofeină, cu un gust de fructe de miere, sigur le va place la copii mici și la bunicii lor.
Compoziție
Rooibos 68%, Honeybush 18%, Vișine 4%, Melissa, Stafide galbene, Căpșuni, Stafide, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
După cum sugerează și numele, acest ceai vărsat trebuie să fie magic. Și este! Dulceața magică a ceaiurilor Rooibos și Honeybush este completată în mod adecvat de prospețimea fructată a căpșunelor și a vișinelor. Împreună joacă o notă foarte delicioasă, netedă și cu urme de nuci. În niciun caz nu veți găsi note astringente sau amare în ceaiul Aladin. Infuzia are o culoare închisă de mahon. Datorită compoziției sale, ceaiul Aladin este extrem de potrivit pentru consum și sub formă de ceai cu gheață. Umpleți un pahar înalt sau o cană până la 2/3 cu cuburi de gheață și turnați ceai călduț peste ele. Rezultatul este o băutură răcoritoare plină de vitamine și antioxidanți, potrivită pentru un picnic sau pentru relaxare la piscină.
Originea ceaiului
Acest amestec de ceai Aladin este pregătit de noi. Importăm Rooibos și Honeybush din țările lor de origine și cumpărăm fructe și plante de la un furnizor certificat din UE. Prin urmare, suntem siguri că nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive. În plus, fructele sunt conservate printr-o metodă foarte delicată numită liofilizare (înghețare). Prin această metodă nu se pierd vitaminele și fructele păstrează toate proprietățile senzoriale. După ce se acoperă cu apă fierbinte, fructul arată, miroase și are gust ca un fruct proaspăt. După Rooibos mergem regulat în Africa de Sud. Crenguțele și frunzele arborelui de ceai din Cape, care crește exclusiv în munții Cederberg, sunt prelucrate în mod tradițional. După recoltare, localnicii le tăie în bucăți mai mici, le adună în grămezi și le lasă să fermenteze. După ce se încheie procesul, materialul verde inițial se transformă în mahon și se remarcă prin parfumul îmbătător de dulce. În cele din urmă, Rooibos este uscat la soare. Honeybush este, de asemenea, numit tufiș de miere, deoarece are un gust foarte asemănător cu mierea. Arbuștii din care se recoltează se găsesc pe versanții abrupți din estul și sudul Republicii Africa de Sud. Acești arbuști sunt foarte sensibile la poluarea industrială a apei, solului și aerului, deci este aproape imposibil să crească în altă parte decât în habitatele naturale originale. Pentru ceai se recoltează crenguțe și frunze întregi. Fermierii le taie mărunt și le lasă să fermenteze. Și Honeybush se usucă la soare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROOIBOS PASIUNEA ROȘIE

VERDE ROOIBOS GOJI ( chinezesc)
