

ARABELA - ceai de fructe
Întoarceți cu un inelul magic și lăsați-vă să dusi în lumea mirosului cuceritor și a gustului echilibrat. Combinația de fructe de pădure și atingerea decentă a ananasului tropical oferă o experiență cu adevărat regală. Petalele de floarea soarelui, albastrelele și petalele de trandafir vor inmultii farmecul frumos al Arabelei.
Compoziție
Soc negru 9%, Coaja de portocala 5%, Mere, Piersic, Afine, Ananas, Coacăze negre, Coacăze roșii, Floare de floarea soarelui, Trandafiri, Hibiscus, Albăstrea, Soc negru mini, Scoarță de măceșe, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Culoarea sa amintește de roșiața cerului zorilor de zi, gustul de prunele tocmai culease din pom. Ceaiul de fructe Arabela este cu adevărat magic. Aroma puternică a unui amestec de mere, zmeură, afine, căpșuni, piersici și ananas oferă în final un miros dulce de prune galbene. După înghițire, înregistrăm tonuri echilibrate de fructe cu o aciditate delicată și astringență răcoritoare.
Ceaiul de fructe miroase a zmeură și încălzește ca o seară de vară. Aroma prunei galbene suculente o veți iubi de la prima sorbitură.
Ceaiul vrac Arabela îl puteți pregăti și copiilor, este de asemenea potrivit pentru femeile însărcinate și cele care alăptează, precum și pentru persoanele în convalescență, deoarece nu conține teină. Persoanele care suferă de alergii alimentare trebuie însă să fie atenți, deoarece Arabela conține hibiscus. Acesta, deși este foarte benefic sănătății, poate provoca o reacție negativă la persoanele sensibile.
Ceaiul de fructe vrac este potrivit a se consuma ca o băutură fierbinte pentru încălzire, dar are un gust minunat și sub formă de ice tea.
Originea ceaiului
Pentru acest amestec de ceai de fructe trebuia să facem rost de o mulțime de ingrediente. Cu toate acestea, nu am scăzut cerințele privind calitatea lor maximă. De aceea provin de la furnizori verificați din UE, la care ne putem baza, că au prelucrat doar bucăți coapte și sănătoase de fructe și plante. O mare atenție au acordat-o și conservării lor. Au folosit tehnologia liofilizării, care păstrează majoritatea substanțelor benefice sănătății, precum și culoarea, gustul și aroma ingredientelor.
Pentru o experiență culinară și mai bună, am adăugat câteva picături de aromă naturală. Spre deosebire de aromele pe bază de alcool sau identic naturale, nu introduce în ceai substanțe chimice periculoase, în plus este formatoare de alcalin și nu provoacă arsuri stomacale.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 5 kJ / 1 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.4 g |
din care zaharuri: | 0.4 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Infuzor bambus 2 mânere

INFUZOR DIN INOX PENTRU CEAI III

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe

RELAXARE - ceai de fructe
Ați vizualizat
