Ceai de Crăciun cu migdale - ceai de fructe
Dacă sunteți în căutarea unui ceai care să fie pe placul nu numai al celor care iubesc Crăciunul, dar și al gurmanzilor cu pretenții ridicate în materie de calitate și gust, căutarea dvs. a luat sfârșit. Vă prezentăm Ceaiul de Crăciun cu migdale. Cufundați-vă în aroma bogată, delectați-vă cu gustul minunat. Migdalele dulci, scorțișoara caldă și prospețimea ușoară a citricelor vor deveni tovarăși fermecători pentru momentele de sărbătoare.
Compoziție
Bucăți de mere, Stafide, Scorțișoară, Hibiscus, Coaja de portocala, Melissa, Felii de migdale 3%, Aromă naturalăINFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Ceaiul Crăciun cu migdale oferă o infuzie frumoasă, de culoare roz închis, atunci când se toarnă peste apă fierbinte. Aroma este dulce, ușoară, moderat citrică. Gustul poate fi descris ca fiind de migdale chiar de marțipan, cu o notă de mere și portocale proaspete.
ORIGINEA CEAIULUI
Deoarece cea mai distinctivă aromă a acestui ceai de fructe este, într-adevăr, de migdale, să le dedicăm următoarele rânduri.
Migdala este miezul sâmburelui din fructul produs de arborele numit migdal (Prunus dulcis). Acesta provine din zonele calde și protejate din SUA, în special din California, unde se cultivă marea majoritate a producției mondiale actuale. Locul de origine al migdalelor este Asia Centrală, Persia, China, Asia Mică sau Africa de Nord. Migdalul este înrudit cu caisele și piersicile.
Migdalele conțin amigdalină, care poate fi toxică, dar în migdalele dulci concentrația acesteia este relativ scăzută. Migdalele sunt bogate în proteine, carbohidrați, minerale și vitamine și se consumă ca atare sau în diferite mâncăruri. De asemenea, sunt folosite pentru a prepara lapte de migdale sau ulei de migdale, care este folosit în industria cosmetică.
Printre gustările extrem de populare care pot fi pregătite din migdale se numără marțipanul, o pastă dulce din migdale măcinate și zahăr. Cunoscut pentru textura sa fină și gustul delicios, este adesea folosit pentru a realiza decorațiuni de cofetărie, bomboane și umpluturi pentru bomboane de ciocolată sau praline.
Marțipanul are o istorie bogată care datează din Evul Mediu. Produs inițial în Persia, producția lui s-a răspândit ulterior în Europa, în special în Italia și Spania, datorită comercianților medievali. În Europa medievală, oamenii îl considerau o delicatesă de lux. Și în prezent, marțipanul este încă popular în întreaga lume. Îl asociem cu diverse sărbători culturale și sezoniere, cum ar fi Crăciunul și Paștele.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul de fructe se prepară cu apă la 100 ̊C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.