

CHINA PHOENIX DAN CONG - oolong
Ceai prețios chinezesc, care făcea parte cândva din ritualurile tradiționale la cele mai deosebite ocazii și în timpul domniei dinastiei Sung, a fost recunoscut ca mijloc de plată. Chiar și în prezent, acesta poartă caracterul perfecțiunii și, prin urmare, nu este de mirare că își păstrează poziția fixă printre cele mai cunoscute 50 de ceaiuri din China.
Compoziție
Phoenix Dan Cong Oolong 100%Gust
Phoenix Dan Cong Oolong vă va surprinde prin aroma sa fructată și dulceața captivantă. Este greu de crezut că nu este un gust artificial, dar sunt caracteristicile naturale ale frunzelor culese manual din arborii de ceai străvechi din zona învăluită de ceață a Muntelui Phoenix, din provincia Guangdong.
Origine
În provincia Guangdong, acești arbori cresc liber, fără intervenția inutilă a omului, de mai bine de 700 de ani din vremea dinastiei Ming. Datorită solului bogat în minerale, altitudinii relativ ridicate și condițiilor climatice perfecte, aceștia pot produce ceai pământos dar proaspăt. O creștere naturală lentă, fără tăieri și recolta ulterioară timpurie, care are loc la începutul primăverii, se află în spatele gustului cuceritor. Accentul se pune întotdeauna pe colectarea atentă a celor mai bune frunze dintr-un anumit arbore. Din arborii originali s-au creat printr-un proces natural diferite soiuri, care sunt acum cultivate în grădini speciale. Fiecare dintre acești arbori de ceai poartă apoi diferite subtonuri și, prin urmare, amestecarea lor poate afecta negativ calitatea finală a băuturii. Cultivarea în sine a acestui ceai sună ca o știință, dar ce să mai spunem de producția sa. Aceasta necesită o abordare deosebit de delicată. F
runzele recoltate se usucă scurt la soare, apoi sunt agitate și rotite delicat cu mâna într-un proces de oxidare lung. Fiecare frunză trebuie verificată cu atenție dacă își păstrează în continuare culoarea, aroma și textura corectă. Ulterior urmează o „coacere” repetată de câteva ori de într-o tigaie sau în aparate speciale. Anterior, maeștrii ceaiului rulau manual frunzele încă fierbinți în forma dorită, dar în prezent această funcție a fost înlocuită cu mașini care suportă frunzele fierbinți fără durere. Ultima fază este parfumarea ceaiului în coșurile de bambus deasupra cărbunelui de lemn. Toate acestea sunt necesare pentru a oferi în ceașca rezultată din Phoenix Dan Cong Oolong o experiență de neuitat.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA GABALONG BIO - oolong

CHINA FUJIAN ANXI TIE GUAN YIN ROASTED - Oolong
