075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

DARJEELING SFTGFOP1 PUTTABONG BIO / 2022

Cod: 1439

Veți auzi bengaleză și engleză în grădina de ceai Puttabong. Și veți vedea arbori frumoși și proaspeți de ceai. Începând cu anul 1852, aprovizionează cunoscătorii de ceai din întreaga lume cu parfumuri încântătoare și arome delicioase. Acum aveți ocazia să vă răsfățați cu una dintre primele recolte de primăvară așteptate - am adus-o direct de pe plantație. Ceaiul exclusiv, cules manual, de calitate organică, este moale și revigorant.

Pachete mari:
Pachete mici:
374,4 Lei /250 g 149,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 30. 9. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Regiune
Regiune:
Darjeeling
Gust
Gust:
Floral
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Prima culegere
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
450m - 1980m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai negru BIO DARJEELING SFTGFOP1 PUTTABONG 100%

Infuzia și gustul plantei

Ceaiul Darjeeling SFTGFOP1 Puttabong BIO/2022 poate fi recunoscut prin gustul floral foarte plăcut și aroma proaspătă. Puteți prepara din el până la trei infuzii și de fiecare dată veți obține o experiență diferită. Prima infuzie va avea o culoare aurie închisă.

Originea ceaiului

Grădina Puttabong se află la aproximativ 22 de kilometri de orașul Darjeeling. În traducere, numele ei însemnă „casa frunzelor verzi” și își merită denumirea. Este una dintre cele mai mari plantații de ceai, acoperă aproximativ 440 de hectare sub vârfurile muntelui Kanchenjunga acoperit de zăpadă. Deține întâietate în mai multe privințe, demne de menționat. Puttabong (Tukvar) este prima plantație înființată vreodată în Darjeeling. În 1852, primii arbori de ceai au fost plantați de doctorul Campbell. În Puttabong au fost primii care au început în nord-estul Indiei să cultive arborii de ceai în scop comercial. Aici a fost utilizată pentru prima o mașină de tăiere. În plus, Puttabong are cel mai bun spital din Darjeeling. Această zonă are cu adevărat ceva cu care să se laude. Pe lângă faptul că este caracterizată prin aer curat de munte, o compoziție unică a solului și altitudine mai mare, este renumită și pentru practicile sale de cultivare menținute de-a lungul timpului.

Scopul lor este de a produce un ceai unic și absolut sigur pentru sănătate și natură. Proprietarii Puttabong Tea Estate au contribuit la menținerea biodiversității peisajului local. Arborii de ceai cresc aproape de iarbă, copaci înalți și plante. Grădina are propria uzină de producere a compostului, crește bovine și produce îngrășăminte naturale. Am adus ceaiul Darjeeling organic SFTGFOP1 Puttabong BIO/2022 pe calea aerului. Primele ceaiuri din primăvară necesită un tratament special. Pentru a-și păstra fragilitatea și suculența naturală, acestea trebuie transportate la consumator cât mai repede posibil după prelucrare.

Iubitorii ceaiului le caută cu nerăbdare, iar prețul lor urcă adesea la înălțimi astronomice. În acest caz, vă puteți baza în totalitate pe calitatea maximă. Deja din prescurtarea SFTGFOP1 (Super Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe) este clar că aveți onoarea unui ceai de înaltă calitate. Vă va fermeca cu vârfurile frumos rulate și aroma și gustul de lux.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80-95°C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La ceaiul Darjeeling adăugații apă clocotită de 80-95 °C în proporție de linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


DARJEELING SFTGFOPI STD TEESTA VALLEY FIRST FLUSH / 2022
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING SFTGFOPI STD TEESTA VALLEY FIRST FLUSH / 2022

Sub Himalaya vesnic inzapezita, unde satele au credinta in Dumnezeu, iar familia este totul ... Acolo creste ceaiul deosebit de fragil și delicat. Cam asa, ar putea începe povestea lui Darjeeling. Și nu ar fi departe de adevăr. Plantatia Teesta se situează printre cele mai bune. În spatele totului, se afla ceață rece, soare strălucitor și vântul ascuțit. Datorită lor, ceaiul local este de neuitat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
363,9 Lei /250 g 145,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 30. 9. 2022

DARJEELING FTGFOP1 FIRST FLUSH NAMRING / 2022
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING FTGFOP1 FIRST FLUSH NAMRING / 2022

Namringul din Bengalul de Vest împarte cu noi prima recoltă de primăvară. Frunzele de ceai mirosind a dealurile indiene au ajuns la noi în urmă cu câteva zile cu avionul. Și noi vi le oferim imediat, pentru a face experiența mult-așteptată a ceaiului Darjeeling FF perfectă. Deoarece ceaiul din grădina, care are mai mult de un secol de tradiție și o reputație excelentă, are un gust absolut divin. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
342,4 Lei /250 g 137,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 30. 9. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »