075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

DELICATESĂ CU MERE - ceai negru

Cod: 1536

Seamănă puțin cu o plăcintă de mere stropită cu caramel. Astfel de gust, după părerea noastră, are ceaiul negru cu bucăți de mere, felii de migdale, vanilie și cuișoare. Dar poate că veți găsi și altceva în el. Frunzele negre din Ceylon sunt cunoscute pentru gustul lor intens, plăcut astringent. Gustul dulce acrișor merge de minune cu ele. Pregătiți o Delicatesă cu mere iarna pentru încălzire sau vara pentru răcorire. Veți obține o băutură nu numai delicioasă, dar și revigorantă.

Pachete mari:
Pachete mici:
68,1 Lei /250 g 27,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 14. 12. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ceylon
Regiune
Regiune:
Ruhuna
Gust
Gust:
Mere
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m

Compoziție

Ceai negru Ceylon OP 1 , Bucăți de măr 10%, Felii de migdale, Aromă naturală, Cuișoare, Floare de sofrănel

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul negru Delicatesă cu mere oferă o infuzie de culoarea chihlimbarului și o aromă extrem de plăcută. Veți recunoaște note calde de mirodenii și urme proaspete de mere. Gustul este la fel de plăcut - combină astringența ceaiului negru cu dulceața și aciditatea altor ingrediente utilizate. Gustul final lung, de fructe și caramel rămâne pe cerul gurii o lungă perioadă de timp.

Originea ceaiului

Dacă dorim să ne dedicăm acestui amestec de ceai, care are la bază ceaiul de Ceylon, nu putem uita de unicitatea acestuia. Numai faptul că Ceylonul a fost denumit nu de mult Sri Lanka și ceaiul său este atât de faimos încât au apărut o serie de contrafăcători merită remarcat.

Ceaiul pe care l-am folosit în amestecul de Delicatesă cu mere provine din faimoasa regiune Ruhuna. Marea majoritate a grădinilor locale se află la o altitudine de aproximativ 2.000 de metri, ceea ce duce, împreună cu clima blândă și apropierea de coastă, la formarea caracterului final al ceaiului. Arborii de ceai chinezesc din Ruhuna cresc relativ repede și formează frunze frumoase, mari, potrivite în special pentru rulare.

În Sri Lanka, ceaiul este recoltat în două valuri - mai întâi la sfârșitul lunii ianuarie și februarie, apoi în iulie și august. Muncitorii pornesc spre plantații de obicei devreme dimineața, pun frunzele culese în coșuri mari sau în saci, care sunt transportate astfel la fermele de procesare. Acolo sunt întinse timp de câteva ore pentru a îndepărta umiditatea la soare, apoi ceaiul este rulat, presat sau prelucrat altfel. În acest timp, se eliberează sucurile celulare și începe fermentarea. Acest lucru provoacă o schimbare a culorii, gustului și a mirosului ceaiului. Odată ce se încheie acest proces și ceaiul atinge parametrii necesari, acesta trebuie uscat, sortat și ambalat.

Este bine cunoscut faptul că ceaiul negru conține substanțe benefice pentru sănătate, precum antioxidanți și minerale, fiind în același timp bogat în teină stimulatoare. Prin urmare, este căutat de persoanele care trebuie să mențină atenția pe termen lung, vigoarea, să reducă stresul și să se reîncarce cu energie.

Nu trebuie să uităm nici de mere, fără de care acest amestec nu ar fi la fel. Fructele foarte cunoscute ale mărului sunt unele dintre cele mai răspândite fructe europene. Pomii se cultivă de mii de ani, mărul a preluat și un rol mitologic și chiar a fost motivul declanșării Războiului Troian. Fructele mărului se coc la sfârșitul verii și la începutul toamnei. De obicei, sunt consumate ca atare sau folosite pentru musturi, gemuri, compoturi și alte alimente durabile. De asemenea, pot fi uscate. Merele conțin multe substanțe sănătoase, precum antioxidanți și vitamina C.

Să ne oprim și la migdale, sâmburii fructelor de migdale. Acest copac crește cel mai des în zona subtropicală, în prezent cea mai mare parte a producției mondiale provine din California. Migdalele au un gust excelent ca atare, dar se pot produce din migdale și lichioruri sau produse de cofetărie. Este bine de știut că migdalele conțin vitaminele din grupa B, vitamina E, calciu, fier, cupru, acid folic și fitosteroli.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 2 kJ / 0 kcal
Grăsimi: < 0,5 g
din care saturați: < 0,1 g
Carbohidrați: < 0,5 g
din care zaharuri: < 0,1 g
Proteină: < 0,5 g
Sare: < 0,01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


EARL GREY LEMON - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

EARL GREY LEMON - ceai negru

Ceai negru aromat: Ceylon ceai negru de calitate, coaja de lămâie, aromă naturală. Acest ceai negru contine o infuzie cu gust placu si aroma cu ingredientul caracteristic al bergamotului condimentat cu lămâie. Numai materiile prime de calitate superioară sunt utilizate în amestec. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
51,0 Lei /250 g 20,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 15. 12. 2022

LICHIOR DE OUĂ - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - ceai negru

Ceaiul negru este grozav. Ceaiul negru de Ceylon cu mango și ananas este un lux. Este un ceai pe care și-l poate permite oricine, care iubește cea mai bună calitate și, în același timp, vrea să se bucure de combinații unice de gust. Amestecul de ceai Lichiorul de ouă este dulce ca fructele și delicat ca lichiorul. Miroase absolut minunat. Dimineața, la amiază și seara. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
42,1 Lei /250 g 16,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 14. 12. 2022

MANGO CU PIERSICĂ - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO CU PIERSICĂ - ceai negru

Puteți încânta pe cineva cu un zâmbet, un compliment și o invitație la ceai. Și când combinați toate cele trei într-un singur moment, se întâmplă un mic miracol. Răsfățați-vă cu acest ceai! Ceaiul fermecător Mango cu piersică oferă papilelor gustative o doză bună de fructe combinate cu ceai negru proaspăt. Compoziția rezultată este extrem de plăcută, în plus, vă oferă energie și vitamine atât de necesare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
81,5 Lei /250 g 32,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 14. 12. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »