

Flower Pearl - ceai care înflorește
E frumos! Miroase frumos, arată foarte frumos și are un gust bun. Ceaiul care înflorește Flower Pearl va încânta toate simțurile. Pentru o experiență perfectă, pregătiți-l într-un ceainic de sticlă sau într-o ceașcă mai mare de sticlă. După turnarea apei fierbinți, începe să se desfacă încet. Frunzele de ceai verde se deschid primele, apoi se deschide floarea roșie- portocalie. Toate datorită ingredientelor de calitate și lucrului manual atent.
Compoziție
Ceai verde,Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul care înflorește Flower Pearl oferă o infuzie galben deschisă, gustul său este delicat, floral, cu o astringență ușoară și plăcută. Ceaiul miroase a fructe delicioase de litchi.
Se pot prepara 2-3 infuzii dintr-o bilă de ceai care înflorește, fiecare cu un gust puțin diferit.
Originea ceaiului
Ceaiurile care înfloresc sunt o categorie de ceai extrem de interesantă. Deși provin din China, care este renumită pentru producția de ceai de câteva sute de ani, abia recent a ajuns în prim-planul interesului iubitorilor de ceai.
Există două versiuni foarte contradictorii ale motivului pentru care este așa. Se susține că ceaiul care înflorește datează din secolul al X-lea, când arta de a-l lega era cultivată la curțile imperiale, mai mult pentru plăcerea vizuală decât pentru băut. Și acum vine renașterea lui. A doua versiune se referă la anii `90 la doamna Yun Xue Tong, care tânjea să creeze un produs care să combine ceaiul și florile. Astfel încât să devină unic, interesant și competitiv printre ceaiurile clasice. S-a spus că viziunea ei puternică a dus la apariția unui nou tip de ceai.
Denumirea ceaiului care înflorește poate fi puțin confuză - nu este o floare dintr-un arbore de ceai, dar frunze de ceai verde sau alb legate manual și o floare decorativă de la unele plante. Foarte des se folosesc iasomia, hibiscusul sau crizantema. Toate ingredientele trebuie selectate atent, depozitate cu grijă și legate sau cusute împreună. În caz contrar, se poate întâmpla ca, după turnarea apei fierbinți, partea inferioară să nu se scufunde, dar să plutească. Acest lucru ar zădărnici complet efectul de dezvoltare. Bila astfel rezultată (uneori ceaiul care înflorește are formă de inimă sau de rolă) trebuie și ea bine uscată.
Astăzi, producătorii unui astfel de ceai obțin profituri foarte bune și angajează mulți „meșteșugari de ceai” calificați din toată China. Ceaiurile care înfloresc pot fi un simbol al iubirii, fericirii, prosperității… Artiștii care le produc așadar acordă o mare atenție calității și purității vizuale a ingredientelor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceai care înflorește - peste 1 porție (bilă) se toarnă 0,3 l de apă la o temperatură de 80 °C.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute.
- Dintr-o floare dezvoltată se pot face face mai multe infuzii. Număr de infuzii 2-3.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Pentru bună dispoziție - ceai verde

PEPITA DE AUR - ceai care înflorește
