075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Flower Pearl - ceai care înflorește

Cod: 1737

E frumos! Miroase frumos, arată foarte frumos și are un gust bun. Ceaiul care înflorește Flower Pearl va încânta toate simțurile. Pentru o experiență perfectă, pregătiți-l într-un ceainic de sticlă sau într-o ceașcă  mai mare de sticlă. După turnarea apei fierbinți, începe să se desfacă încet. Frunzele de ceai verde se deschid primele, apoi se deschide floarea roșie- portocalie. Toate datorită ingredientelor de calitate și lucrului manual atent.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Floral, Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă

Compoziție

Ceai verde,

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul care înflorește Flower Pearl oferă o infuzie galben deschisă, gustul său este delicat, floral, cu o astringență ușoară și plăcută. Ceaiul miroase a fructe delicioase de litchi.

Se pot prepara 2-3 infuzii dintr-o bilă de ceai care înflorește, fiecare cu un gust puțin diferit.

Originea ceaiului

Ceaiurile care înfloresc sunt o categorie de ceai extrem de interesantă. Deși provin din China, care este renumită pentru producția de ceai de câteva sute de ani, abia recent a ajuns în prim-planul interesului iubitorilor de ceai.

Există două versiuni foarte contradictorii ale motivului pentru care este așa. Se susține că ceaiul care înflorește datează din secolul al X-lea, când arta de a-l lega era cultivată la curțile imperiale, mai mult pentru plăcerea vizuală decât pentru băut. Și acum vine renașterea lui. A doua versiune se referă la anii `90 la doamna Yun Xue Tong, care tânjea să creeze un produs care să combine ceaiul și florile. Astfel încât să devină unic, interesant și competitiv printre ceaiurile clasice. S-a spus că viziunea ei puternică a dus la apariția unui nou tip de ceai.

Denumirea ceaiului care înflorește poate fi puțin confuză - nu este o floare dintr-un arbore de ceai, dar frunze de ceai verde sau alb legate manual și o floare decorativă de la unele plante. Foarte des se folosesc iasomia, hibiscusul sau crizantema. Toate ingredientele trebuie selectate atent, depozitate cu grijă și legate sau cusute împreună. În caz contrar, se poate întâmpla ca, după turnarea apei fierbinți, partea inferioară să nu se scufunde, dar să plutească. Acest lucru ar zădărnici complet efectul de dezvoltare. Bila astfel rezultată (uneori ceaiul care înflorește are formă de inimă sau de rolă) trebuie și ea bine uscată.

Astăzi, producătorii unui astfel de ceai obțin profituri foarte bune și angajează mulți „meșteșugari de ceai” calificați din toată China. Ceaiurile care înfloresc pot fi un simbol al iubirii, fericirii, prosperității… Artiștii care le produc așadar acordă o mare atenție calității și purității vizuale a ingredientelor.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceai care înflorește - peste 1 porție (bilă) se toarnă 0,3 l de apă la o temperatură de 80 °C.
  2. Timpul de infuzare este de 3-5 minute.
  3. Dintr-o floare dezvoltată se pot face face mai multe infuzii. Număr de infuzii 2-3.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PEPITA DE AUR - ceai care înflorește
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PEPITA DE AUR - ceai care înflorește

Într-adevăr ca si un mugur mic arata un alt ceai din sorta ceaiului infloritor. Dar sa nu vă lasati înșelați - acesta nu va ramane nemișcat pe fund. De îndată ce vine în contact cu apa, începe să se deschidă incet și din el infloreste o floare minunata în două culori. Ajuta la depășirea stresului, epuizării și readuce bucurie in viață. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
226,3 Lei /250 g 90,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024

PĂPĂDIE ÎNFLORITĂ - ceai care înflorește
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PĂPĂDIE ÎNFLORITĂ - ceai care înflorește

Ceaiurile infloritoare aparțin specialităților chinezești care nu numai că arată bine, dar sunt și gustoase. Această păpădie înfloritoare este dovada că avem dreptate. Când turnati apa fierbinte peste ea, vă răsplăteste cu o frumoasă floare de portocaliu inchis. Infuzia va fi dulce florală, fina și răcoritoare. Dintr-o biluta de ceai puteți pregati chiar patru ceainicuri de ceai. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
258,0 Lei /250 g 103,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »