

FRUMUSEȚE ORIENTALĂ - ceai infloritor
La prima vedere o inimioara mica verde, la a doua ceai comprimat - și o armonie perfectă după infuzare! Ceaiul format Frumusețe orientală se transformă într-o floare delicata portocalie. Ochii mangaiati de compoziție colorată, aroma usoara, proaspătă, iar gustul este plin de tonuri florale dulci. De la o bucată de ceai înflorit, pregătiți un ceainic mare cu băutură delicioasă.
Compoziție
Ceai verde, Flori de gălbenele, Floare de iasomieInfuzia și gustul ceaiului
Frumusețea orientală oferă o infuzie de culoare aurie. Gustul este armonios, îmbină prospețimea și dulceața ceaiului verde cu tonul plăcut al gălbenelei. Puteți pregăti până la 4 infuzii dintr-o singură bucată de ceai înfloritor.
Originea ceaiului
Sunt numite ceaiuri artistice sau modelatoare. Sunt produse în leagănul ceaiului verde, China, cel mai adesea în provincia Yunnan. Ceaiurile care sunt artistic legate în bile cu diametrul de 3 cm, se numără printre cele mai căutate cadouri și plăceri de ceai mărunte. Producția lor nu este foarte mare, deoarece se ”înfășoară” exclusiv manual. Cel mai adesea, se folosesc frunze de ceai verde și alb, neobișnuit nu este nici ceaiul negru.
În mijloc se amplasează diferite flori, care înfloresc în lățime, dar cresc de asemena în înălțime, după infuzarea cu apă. În mod obișnuti se utilizează iasomie, gălbenele, crin, crizantemă, floare de osmanthus... Totul este atent legat sau cusut cu ață subțire. Gălbenelele medicinale, pe care le găsiți în mijlocul frunzelor verzi, sunt un medicament tradițional. Acestea provin din Orient și Europa de Sud și sunt plante de cultură anuală. Se remarcă prin flori de culoare portocaliu saturat. Florile, împreună cu frunzele și tulpinile, sunt folosite pentru producerea de unguente și tincturi, eventual uscate pentru ceai. Într-un ambalaj de 100 de grame, puteți găsi până la 15 bile de ceai înfloritor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- La Ceaiul care înflorește - 1 porție (bilă) se adaugă 0,3 litri de apă fierbinte de 80 °C.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute.
- O floare deschisă se poate infuza de mai multe ori.
- Număr de infuzii 2-3.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PEPITA DE AUR - ceai care înflorește

CRIN INFLORITOR - ceai infloritor

PĂPĂDIE ÎNFLORITĂ - ceai care înflorește
Ați vizualizat
