GUANGXI GREEN SNAIL MAGNOLIA - ceai verde
Căutați un ceai care să mulțumească ochiul, să mângâie papilele gustative și să vă cucerească cu un miros ademenitor? Atunci sunteți în locul potrivit. Ceaiul chinezesc Green Snail Magnolia poate face toate acestea. O combinație excepțională de ceai verde premium cu magnolie captivantă este o noutate pe piață. Bucurați-vă de dansul petalelor ce se deschid la suprafață și de aroma de care vă veți aminti toată ziua.
Compoziție
Ceai verde China Guangxi 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia galbenă cu nuanțe de caramel are un gust plăcut dulce, cu tonuri fructate și florale.
Originea ceaiului
În regiunea Guangxi din sudul Republicii Populare Chineze, se joacă cu plăcere cu diversele parfumuri de ceaiuri cultivate aici. Sunt capabili să combine calitățile unice ale ceaiului verde de calitate cu lumea florilor, astfel încât infuzia rezultată să fie perfect armonioasă. Un exemplu strălucit este Green Snail Magnolia, care a reprimat astringența ușoară tipică ceaiului verde și a înlocuit-o cu o dulceață naturală.
Regiunea Autonomă Guangxi se poate mândri cu un climat subtropical, cu diferențe moderate de temperatură dintre vară și iarnă. Datorită influenței zonei musonice, aici este umiditate suficientă pe tot parcursul anului, așa că nu este de mirare că plantațiile locale de ceai se dezvoltă foarte bine. Cele, din care provine Green Snail Magnolia, sunt situate la o altitudine medie de aproximativ 800 de metri, iar cultivatorii locali sunt foarte dedicați acestora. Toată colectarea frunzelor se face manual, ideal la începutul verii, pentru a menține ceaiul cât mai puternic. Frunzele recoltate nu ar trebui să fie afectate de roua care cade, de aceea coșurile de bambus sunt umplute înainte de zori.
Ulterior, ceaiul este lăsat să se odihnească o vreme la soare și este apoi tratat rapid cu căldură pentru a opri oxidarea. În acest stadiu,se formează din frunze printr-o mișcare experimentată a maeștrilor iscusiți ai ceaiului niște bile mici care amintesc de forma melcului. Frunzele rulate astfel se întind și peste ele se pun flori proaspete de magnolie. În timp ce stau împreună, parfumul lor unic se transmite de la flori la ceai. La sfârșitul uscării, magnolia se suflă ușor, dar gustul și aroma ei vor rămâne în frunzele de ceai, făcând specială fiecare ceașcă din această băutură delicioasă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul Guangxi Green Snail Magnolia se pune în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Ceaiul se prepară cu apă de 70-80 °C.
- Se infuzează timp de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
- Ceaiul poate fi infuzat de 3 ori.