075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN COOKING MATCHA - 40 g

Cod: 872

Ati gustat Matchasmoothie? Matchatort de cocos? Matchaciocolată? Sau poate Matchaunt? Incă nu? Atunci să exerimentati nu este niciodată prea târziu. Profitați de marile efecte asupra sănătății și culorile verzi unice a prafului tradițional de ceai. Surprindeți oaspeții dvs. cu un meniu special. După toate deserturile minunate, desigur, serviti Matcha si ca ceai.

61,7 Lei cu TVA
56,6 Lei fără TVA
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani

Compoziție

Ceai verde Japan MATCHA 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Unii spun, că-ți trebuie timp să te obișnuiești cu gustul Matcha, alții îi plac imediat. Pulberea verde bătută în apă fierbinte, are în orice caz, un gust neobișnuit. Mai întâi dulceag, apoi ușor astringent. Și delicat. Pentru majoritatea degustatorilor nu este suficientă o singură sorbitură. Dacă se vor bucura de câteva, vor descoperi cu siguranță farmecul Matchei.

Matcha nu trebuie preparată numai ca o băutură. Din ce în ce mai populare sunt deserturile verzi, glazurile verzi, sosurile verzi. Datorită gustului său decent, Matcha poate fi combinată cu diverse alimente. Le adaugă prospețimea dorită, dar nu acoperă gustul original.

Originea ceaiului

Tradiția băutului de Matcha este atribuită japonezilor. Cu toate acestea, bazele pregătirii rituale a ceaiului Matcha, au fost puse în China. Se întâmpla cândva în secolul al șaptelea. În Japonia a pătruns Matcha abia cu 500 de ani mai târziu.

Matcha este produsă din cele mai bune frunze de ceai, care sunt recoltate dimineața foarte devreme, înainte să cădă roua. Arborii de ceai sunt acoperiți pentru o lungă perioadă, pentru a produce mai multă clorofilă, și a avea astfel un gust mai dulce. Smulgerea frunzelor este făcută, desigur, în întregime manual. De asemenea, procesarea în sine este un proces delicat, metoda sa precisă fiind transmisă de fermieri, din generație în generație, ca un secret.

După recoltare, frunzele sunt expuse unei scurte șederi la aburi pentru a preveni fermentarea și pentru a păstra culoarea verde. Urmează o uscare foarte blândă cu aer rece circular. Vine apoi la rând pregătirea specială a tulpinilor și a venelor. Fulgii verzi care se formează astfel (sencha) sunt măcinați într-o pulbere de ceai fină. În producția tradițională, pentru măcinat sunt folosite morile de piatră.

Matcha poate fi utilizată pentru prepararea unui ceai delicios (prin baterea pulberei în apa fierbinte), precum și o aromă (și colorant) interesantă într-o varietate de deserturi, băuturi de fructe și produse de patiserie.

Recomandăm păstrarea pulberei Matcha într-un ambalaj ermetic, fără accesul luminii și umidității, în mod ideal în frigider. Evitați însă schimbările frecvente de temperatură cauzate de scoatere și returnărea pulberei Matcha în frigider.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 75 °C Timp de pregătire a face spumă Cantitatea 0,5 linguriță la 1 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Pregătiți apă fierbinte care a fiert și s-a răcit la 75 °C
  2. Puneți o jumătate de linguriță de ceai Matcha într-un bol sau pahar și turnați peste apă fierbinte pregătită (aproximativ 100 ml)
  3. Cu ajutorul unui tel de ceai sau a unui mixer electric de lapte, amestecați și bateți Matcha
  4. Spuma subțire după o clipă se va îngroșa.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - ceai negru

Acest Assam primeste cinci stele în toate categoriile! Oamenii locali îl beau foarte puternic și intradevar dulce. Se adaugă lapte, iar în Himalaya se mai pune cardamom și alte condimente. Se toarnă în cești mici și se servesc cu dulciuri. În India, consumul de ceai este elementul central al zilei, momente de conversatii sau la incheierea unei intelegeri. Lăsați-vă dusi de inspirație! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,3 Lei /250 g 51,2 Lei /250 g 20,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 22. 4. 2024

MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru

Cum arata o zi din viața iubitorului de ceai? Dimineața ceai, ceai de după-amiază, ceai de seară. Și între timp? Ceai! Pregătiti-vă ceai bun ori de câte ori doriți. Vă recomandăm să încercați Mandarină spaniolă. Se bazează pe clasicul ceai negru din Ceylon. Am adăugat coaja de mandarină, fructe confiate și petale de trandafir. Rezultatul? Un ceai exceptional pe care îl puteți savura toată ziua. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
51,6 Lei /250 g 20,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

EARL GREY - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

EARL GREY - ceai negru

Vechi, clasic, dovedit ca intotdeauna bun. Negrul Earl Gray aparține in inventarul necesar la multe familii. Sunteti curiosi de ce il iubesc oamenii de la Manchester pana la Tokyo? De ce în fiecare dimineață mirosul lui se simte în milioane de bucătării? Noi stim asta. Are un gust excelent și o capacitate excepțională de stimulare. Indiferent dacă îl gătiți dimineața sau dupa amiaza, întotdeauna vă va bucura. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,8 Lei /250 g 20,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »