075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - ceai verde

Cod: 1641

Țara Soarelui Răsare a oferit lumii o altă comoară prețioasă, care va cuceri mulți iubitori de ceaiuri verzi japoneze. Ceaiul unic și cu adevărat extraordinar Gyokuro Shincha Kiwami a crescut în armonie cu natura și fără intervenția inutilă a oamenilor. Drept urmare, poate oferi un gust excepțional și intens, care cucerește atât de ușor.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Dulceag, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia verzuie deschisă, cu o sclipire aurie, ascunde un gust neobișnuit și excelent, cu un ușor indiciu de dulceață și un flux bogat de note umami.

Originea ceaiului

Japonia este considerată în mod evident patria celor mai bune ceaiuri verzi. Unul dintre ei este, fără îndoială, Gyokuro Shincha Kiwami în calitate bio. O adevărată raritate, care poate surprinde prin caracterul său extraordinar al gustului, merită cu siguranță o poziție privilegiată între ceaiuri.

Ceaiul Japan Gyokuro Shincha Kiwami este rar din mai multe motive. Este destul de neobișnuit ca ceaiurile complet umbrite să fie cultivate organic în același timp. La umbră, se dezvoltă dăunătorii, la care arborii de ceai sunt foarte sensibili. Prin urmare, îngrijirea unor astfel de arbori umbriți necesită o cantitate imensă de experiență și abilități. În acest caz, frunzele sunt complet protejate de soare timp de optsprezece zile și astfel dobândesc o frumoasă culoare verde închisă.

După cum sugerează și numele shincha (în traducere liberă înseamnă primul ceai), acestea sunt primele frunze recoltate într-un an. Culesul este legat de celebrarea sfârșitului Hachiju-Hachiya, adică perioada de 88 de nopți după prima zi de primăvară conform calendarului lunar japonez. Pentru producătorii de ceai, acesta este un moment extraordinar care însoțește festivalul de ceai, meditații și ceremonii. Frunzele recoltate în ziua culminării acestei perioade de timp sunt considerate deosebit de valoroase.

După recoltare, ceaiul este expus la abur pentru o perioadă foarte scurtă de timp și rulat în ace subțiri lucioase. Deoarece umbrirea este foarte solicitantă pentru arborii de ceai din cultivarea organică, acest ceai este produs doar o dată pe an. De aceea se numește kiwami, ceea ce înseamnă final, absolut perfect. Și credeți-ne, sub puterea umami din prima ceașcă, nu veți gândi altfel despre acest ceai.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 60 °C Timp de pregătire 2 minute Cantitatea 3g na 100 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Prima infuzie - Ceaiul Gyokuro se prepară cu apă la temperatură de 60°C într-un raport de 3 g la 100 ml de apă. Se lasă la infuzat 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
  2. A doua infuzie - temperatura apei de 70°C, timp de infuzare 1,5 minute.
  3. A treia infuzie - temperatura apei de 80°C, timp de infuzare 1 minut.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »