075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN ORIGINAL CEREMONY PREMIUM MATCHA BIO - 30g

Cod: 825

Calitate ceremonială, experiență unică, 100% Japonia! Nu veți găsi căi similare pentru multe alte ceaiuri. Originală și disponibilă in cantitate limitată Matcha, produsă de secole în același mod, poate aduce experiențe extraordinare si dvs.. O puteți găsi pe piață sub numele de Hikari, ceea ce înseamnă strălucire. Ceaiul exclusiv, de culoare verde și gustul fin, printre altele chiar straluceste.

230,1 Lei cu TVA
211,1 Lei fără TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Aichi
Gust
Gust:
Dulce, Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1000m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Japan MATCHA BIO 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Japonia Original Premium Matcha este fabricat din cele mai fine frunze de ceai de cea mai buna calitate. Acest lucru, desigur, se reflectă în aroma sa unică. Este delicat, ușor picant și uimitor de dulce. După fiecare gustare, aroma se răspândește prin gură. Băutura are o culoare distinctă, verde deschisă. Când se amestecă în mod corespunzător, formează o spumă densă.

Originea ceaiului

Deși Matcha este considerat un ceai ceremonial tipic japonez, este adevărat că primii care au descoperit băuturile din frunzele de ceai a fost de către chinezi. Mențiunile despre folosirea sa datează din secolul al VII-lea. În Japonia, Matcha a fost raportat în secolul al XII-lea. A fost cunoscută în Europa încă din secolul al XX-lea.

Matcha se face la fel ca Gyokuro, frunzele de ceai chinezesc (Camellia sinensis) colectate foarte devreme în primăvară. Înainte de recoltare, ceaiurile sunt acoperite cu covoare timp de câteva săptămâni. Acest lucru este făcut pentru a produce mai multă clorofilă și aminoacizi la umbra.
Cele mai bune frunze sunt, desigur, răsucite manual, fără nici o învelire, foarte atent uscate în abur și în cele din urmă tăiate de vene și tulpini. Materialul astfel pregătit se numește Tencha (Tencha). După 800 de ani, același ritual va face pudra de o culoare verde plină de bucurie. Tencha este tocată în mori de piatră până la o pulbere foarte fină. Ticki pe un pachet de 30 de piese Matcha este necesar să se macine timp de până la 1 oră.

Japonia Original Premium Matcha îndeplinește cele mai stricte standarde de origine organică, astfel încât poate purta numele de BIO. A fost făcută în prefectura Aichi din Honshu. Zona este situată de-a lungul coastei de est și este clar împărțită într-o parte a munților și a câmpiei. Aichi este dotată atât cu cultura bogată și frumusețea naturii, cât și cu industria prosperă. Turiștii caută sărbători antice, sanctuare și locuri de comori.

În ceea ce privește băutura Matcha, este abordată în mod tradițional la ceremonia Cha-no-yu. Este necesar să o echipați cu o bucată de bambus de Timp, un bol mare de Chawan și o lingură de bambus pentru a ridica praful de pulbere. Ceremonia are o serie de reguli și o procedură precisă. Baza sa este amestecarea lui Matchi in apa calda, cu miscari circulare lente, care treptat se transforma intr-o vibratie foarte rapida a Timpului pana cand se formeaza spuma.

Prepararea ceaiului

Temperatură 75 °C Timp de pregătire a face spumă Cantitatea 0,5 linguriță la 1 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Pregătiți apă fierbinte care a fiert și s-a răcit la 75 °C
  2. Puneți o jumătate de linguriță de ceai Matcha într-un bol sau pahar și turnați peste apă fierbinte pregătită (aproximativ 100 ml)
  3. Cu ajutorul unui tel de ceai sau a unui mixer electric de lapte, amestecați și bateți Matcha
  4. Spuma subțire după o clipă se va îngroșa.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs


LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU

Lingurita Chashaku este o parte esențială a preparării ceaiului Matcha. Este făcuta din bambus natural și servește la pregatirea ceaiul Matcha. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
30,3 Lei cu TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN

Măturică din bambus Chasen, se foloseste la pregatirea traditionala a ceaiului verde japonez Matcha. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
98,2 Lei cu TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024

Termometru pentru ceai în cutie de lemn
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ajutor perfect pentru măsurarea temperaturii apei pentru prepararea ceaiurilor vrac. Dacă nu puteți estima temperatura exactă a apei pentru anumite tipuri de ceai vrac, avem un mare ajutor pentru dvs., termometru pentru ceai. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
56,9 Lei cu TVA
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »