

JAPAN ORIGINAL CEREMONY PREMIUM MATCHA BIO - 30g
Calitate ceremonială, experiență unică, 100% Japonia! Nu veți găsi căi similare pentru multe alte ceaiuri. Originală și disponibilă in cantitate limitată Matcha, produsă de secole în același mod, poate aduce experiențe extraordinare si dvs.. O puteți găsi pe piață sub numele de Hikari, ceea ce înseamnă strălucire. Ceaiul exclusiv, de culoare verde și gustul fin, printre altele chiar straluceste.
Compoziție
Ceai verde Japan MATCHA 100%Infuzie și gustul ceaiului
Japonia Original Premium Matcha este fabricat din cele mai fine frunze de ceai de cea mai buna calitate. Acest lucru, desigur, se reflectă în aroma sa unică. Este delicat, ușor picant și uimitor de dulce. După fiecare gustare, aroma se răspândește prin gură. Băutura are o culoare distinctă, verde deschisă. Când se amestecă în mod corespunzător, formează o spumă densă.
Originea ceaiului
Deși Matcha este considerat un ceai ceremonial tipic japonez, este adevărat că primii care au descoperit băuturile din frunzele de ceai a fost de către chinezi. Mențiunile despre folosirea sa datează din secolul al VII-lea. În Japonia, Matcha a fost raportat în secolul al XII-lea. A fost cunoscută în Europa încă din secolul al XX-lea.
Matcha se face la fel ca Gyokuro, frunzele de ceai chinezesc (Camellia sinensis) colectate foarte devreme în primăvară. Înainte de recoltare, ceaiurile sunt acoperite cu covoare timp de câteva săptămâni. Acest lucru este făcut pentru a produce mai multă clorofilă și aminoacizi la umbra.
Cele mai bune frunze sunt, desigur, răsucite manual, fără nici o învelire, foarte atent uscate în abur și în cele din urmă tăiate de vene și tulpini. Materialul astfel pregătit se numește Tencha (Tencha). După 800 de ani, același ritual va face pudra de o culoare verde plină de bucurie. Tencha este tocată în mori de piatră până la o pulbere foarte fină. Ticki pe un pachet de 30 de piese Matcha este necesar să se macine timp de până la 1 oră.
Japonia Original Premium Matcha îndeplinește cele mai stricte standarde de origine organică, astfel încât poate purta numele de BIO. A fost făcută în prefectura Aichi din Honshu. Zona este situată de-a lungul coastei de est și este clar împărțită într-o parte a munților și a câmpiei. Aichi este dotată atât cu cultura bogată și frumusețea naturii, cât și cu industria prosperă. Turiștii caută sărbători antice, sanctuare și locuri de comori.
În ceea ce privește băutura Matcha, este abordată în mod tradițional la ceremonia Cha-no-yu. Este necesar să o echipați cu o bucată de bambus de Timp, un bol mare de Chawan și o lingură de bambus pentru a ridica praful de pulbere. Ceremonia are o serie de reguli și o procedură precisă. Baza sa este amestecarea lui Matchi in apa calda, cu miscari circulare lente, care treptat se transforma intr-o vibratie foarte rapida a Timpului pana cand se formeaza spuma.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Pregătiți apă fierbinte care a fiert și s-a răcit la 75 °C
- Puneți o jumătate de linguriță de ceai Matcha într-un bol sau pahar și turnați peste apă fierbinte pregătită (aproximativ 100 ml)
- Cu ajutorul unui tel de ceai sau a unui mixer electric de lapte, amestecați și bateți Matcha
- Spuma subțire după o clipă se va îngroșa.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN

Termometru pentru ceai în cutie de lemn
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN

MATCHA JAPAN UGUISU BIO - ceai verde
Ați vizualizat
