075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN SENCHA ASANOKA SATSUMASENDAI KAGOSHIMA BIO - ceai verde

Cod: 1489

Știți cum miroase dimineața? Uitați puțin de șunca arsă și de cafea. Japonezii percep această parte timpurie a zilei mult mai poetic. După ei, dimineața este învăluită în ceața pădurilor și a mării. Exact acest lucru într-un echilibru perfect și tentant, veți simți într-o ceașcă de Sencha Asanoka, al cărei nume se traduce liber „exact ca aroma dimineții”. Ceaiul verde premium, de calitate ecologică, este savurat ca o raritate de adevărații cunoscători de ceai.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Dulceag, Floral, Iarbă
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Culoarea verde deschisă a infuziei cu un gust cu adevărat bogat, în care puteți descoperi un joc dulce de flori și iarbă într-o combinație proaspătă și armonioasă, cu un gust ușor astringent doar la final.

Originea ceaiului

Prefectura Kagoshima situată în partea de sud-vest a insulei Kyushu este renumită pentru ceaiurile sale verzi. Datorită apropierii oceanului, clima de aici este caldă și prietenoasă pentru cultivarea arborilor de ceai. O zonă foarte specifică este regiunea din jurul Satsumasendai. Aici, cultivatorii nu trebuie să se îngrijoreze de înghețurile neașteptate, așa că s-au aventurat pe una dintre cele mai noi culturi Camellia Sinensis, numită Asanoka.

Această varietate nu este la fel de rezistentă la fluctuațiile de temperatură precum cea mai răspândită Yabukita. Cultivarea sa este în realitate delimitată teritorial, iar ceaiurile de la Asanoka sunt considerate un tezaur de arome cu un semn distinctiv al rarității. Sencha este unul dintre cele mai populare ceaiuri verzi japoneze. La fel ca la majoritatea ceaiurilor din Țara Soarelui Răsare și în cazul ceaiului Sencha procesul de oxidare al frunzelor este oprit la începutul procesării prin aburire rapidă.

Drept urmare, frunzele își mențin o culoare verde proaspătă. Frunzele de ceai din cultura Asanoka au o nuanță intensă mai închisă, care excelează atunci când Sencha se rulează în ace subțiri și apoi se usucă. Experiența extraordinară cu Sencha Asanoka este subliniată în special de aroma distinctivă a umami care apare în prima infuzie. Cu toate acestea, și următoarele cești vă vor convinge că soiul Asanoka este potrivit pentru Sencha și oferă o multitudine de tonuri jucăușe și complete. Raritatea acestui ceai este confirmată și de originea sa din plantațiile pur organice.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

Regele japonez din grădinile umbrite de calitate organică. Ceai verde cu gust rafinat, care vă va cuceri complet cu delicatețea și intensitatea sa totuși puternică. Datorită culorii sale bogate, și-a câștigat numele de lacrimă de jad și vă va lăsa cu o impresie de care vă veți bucura cu toate simțurile. Nu degeaba Gyokuro este considerat unul dintre cele mai bune ceaiuri japoneze, închinate doar de cei mai respectați oaspeți, iar cel din zona Miyazaki aparține printre… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
369,6 Lei /250 g 147,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

Japan Kabuse Sencha Asamushi BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Japan Kabuse Sencha Asamushi BIO - ceai verde

Aici este ceva special! Ceaiul japonez rar vă va încânta cu dulceața, delicatețea și o ușoară urmă de nuci la final. Ceaiurile Asamushi își păstrează delicatețea și gustul specific prin expunerea la abur pentru puțin timp încă pe plantație. Gustați din recolta unei ferme ecologice din insula Kyushu. Puteți prepara ceaiul în mod clasic, dar și prin metoda rece. Va fi minunat de fiecare dată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
391,2 Lei /250 g 156,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »