

JAPAN SENCHA ASANOKA SATSUMASENDAI KAGOSHIMA BIO - ceai verde
Știți cum miroase dimineața? Uitați puțin de șunca arsă și de cafea. Japonezii percep această parte timpurie a zilei mult mai poetic. După ei, dimineața este învăluită în ceața pădurilor și a mării. Exact acest lucru într-un echilibru perfect și tentant, veți simți într-o ceașcă de Sencha Asanoka, al cărei nume se traduce liber „exact ca aroma dimineții”. Ceaiul verde premium, de calitate ecologică, este savurat ca o raritate de adevărații cunoscători de ceai.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Culoarea verde deschisă a infuziei cu un gust cu adevărat bogat, în care puteți descoperi un joc dulce de flori și iarbă într-o combinație proaspătă și armonioasă, cu un gust ușor astringent doar la final.
Originea ceaiului
Prefectura Kagoshima situată în partea de sud-vest a insulei Kyushu este renumită pentru ceaiurile sale verzi. Datorită apropierii oceanului, clima de aici este caldă și prietenoasă pentru cultivarea arborilor de ceai. O zonă foarte specifică este regiunea din jurul Satsumasendai. Aici, cultivatorii nu trebuie să se îngrijoreze de înghețurile neașteptate, așa că s-au aventurat pe una dintre cele mai noi culturi Camellia Sinensis, numită Asanoka.
Această varietate nu este la fel de rezistentă la fluctuațiile de temperatură precum cea mai răspândită Yabukita. Cultivarea sa este în realitate delimitată teritorial, iar ceaiurile de la Asanoka sunt considerate un tezaur de arome cu un semn distinctiv al rarității. Sencha este unul dintre cele mai populare ceaiuri verzi japoneze. La fel ca la majoritatea ceaiurilor din Țara Soarelui Răsare și în cazul ceaiului Sencha procesul de oxidare al frunzelor este oprit la începutul procesării prin aburire rapidă.
Drept urmare, frunzele își mențin o culoare verde proaspătă. Frunzele de ceai din cultura Asanoka au o nuanță intensă mai închisă, care excelează atunci când Sencha se rulează în ace subțiri și apoi se usucă. Experiența extraordinară cu Sencha Asanoka este subliniată în special de aroma distinctivă a umami care apare în prima infuzie. Cu toate acestea, și următoarele cești vă vor convinge că soiul Asanoka este potrivit pentru Sencha și oferă o multitudine de tonuri jucăușe și complete. Raritatea acestui ceai este confirmată și de originea sa din plantațiile pur organice.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
